Een luchtfoto van boven IJsselstein van dezelfde piloot waarmee de winnaar een rondvlucht boven IJsselstein gaat maken. Ook te winnen: een rondleiding bovenin de Gerbrandytoren. (Foto: Jeroen Komen)
Een luchtfoto van boven IJsselstein van dezelfde piloot waarmee de winnaar een rondvlucht boven IJsselstein gaat maken. Ook te winnen: een rondleiding bovenin de Gerbrandytoren. (Foto: Jeroen Komen) (Foto: )

Stijg tot grote hoogte met de Fotowedstrijd IJsselstein 2017

  •   keer gelezen

IJsselstein en omgeving altijd al eens vanaf grote hoogte willen zien? Doe dan mee met Fotowedstrijd IJsselstein 2017. Maak bijvoorbeeld kans op een rondvlucht in een vliegtuig boven IJsselstein. Of een rondleiding bovenin de Gerbrandytoren met een uniek uitzicht.


Fotowedstrijd IJsselstein wordt dit jaar voor de tiende keer georganiseerd. Het thema is: Ontmoet elkaar in IJsselstein. Je kunt IJsselstein en elkaar op vele manieren ontmoeten. Een stad waar je leuke dingen doet. Je met vrienden afspreekt en geniet van de omgeving en de mooie dingen in het leven. Heb je al een foto om mee deel te nemen? Of iets in gedachte? Bijvoorbeeld genomen tijdens een evenement. Met een vriend of juist met je familie. Of van een mooie omgeving. Denk er eens over na en stuur gewoon je foto in. Wie weet win jij wel één van de prijzen en natuurlijk de eeuwige roem.

De jury wordt voorgezeten door burgemeester Patrick van Domburg en bestaat verder uit Bart Rietveld, Bernadet de Prins, George Terberg, Marieke Gaymans, Mark van der Zouw, Martin Planken en Peter Vos.
De jury beoordeelt de inzendingen aan de hand van een aantal criteria. Bij de technische beoordeling wordt onder andere gekeken naar compositie, perspectief, licht en kleur. Bij de meer artistieke beoordeling wordt mede gekeken naar originaliteit, creativiteit, sfeer en verbeeldingskracht.

Door deel te nemen, maak je zowel kans op de vakjuryprijs als de publieksprijs. Vanaf volgende week kun je een foto uploaden via de website. Organisator Martin Planken: “Het leuke is dat elke foto het thema vanuit een andere invalshoek benaderd. Zo ontmoet je IJsselstein telkens op een nieuwe manier. Door de waardevolle samenwerkingen, zoals met stichting Stadsmarketing IJsselstein en Museum IJsselstein, kan de wedstrijd een breed publiek bereiken. Ook krijgen de ingezonden foto’s zo het podium die ze verdienen. Nieuw is trouwens de categorie voor jongeren tot 18 jaar. Daar komen ongetwijfeld ook bijzondere inzendingen van binnen.’’

Foto’s uploaden kan tussen 25 oktober en 18 november. Inzendingen worden dan binnen een dag op de website gepubliceerd, na controle door de organisatie. Het publiek kan dan direct een stem uitbrengen op een ingezonden foto. De foto met de meeste stemmen wint de publieksprijs.

Voor alle informatie: zie www.fotowedstrijdijsselstein.nl.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten