IJsseloever verdient extra punt bij koploper

Algemeen 33 keer gelezen

HOCKEY
Hattem, 22 oktober 2017

Het is een flink stuk rijden, naar Hattem. Om 12:15 vertrekt Heren 1 vanaf sportpark IJsseloever richting Zwolle. Er moet gespeeld worden bij de koploper in de poule, Hattem Heren 1. Na een goede voorbespreking komen de heren gefocust het veld op. Na lang geblesseerd te zijn, doet Tim Mentink weer mee.

De eerste 15 minuten van de eerste helft zijn voor Hattem. De heren uit IJsselstein hebben moeite met het spel van de tegenstander. Uit een counter scoort Hattem 1-0 door een backhandslag in de verre hoek. Na wat tactische wijzigingen krijgt IJsseloever meer grip op de wedstrijd. Niels Jansen wordt op de kop van de cirkel aangespeeld en slaat snoeihard de 1-1 binnen. Met deze stand gaan de teams de rust in.

Met dezelfde energie en passie waarmee de IJsselsteiners in de eerste helft speelden, vervolgen zij hun hockeyspel in de tweede helft. Voor het publiek is het genieten geblazen: in een open wedstrijd zijn er kansen voor beide teams. Uit een strafcorner weet Hattem opnieuw de voorsprong in de wedstrijd te pakken, 2-1. Met nog acht minuten op de klok, scoopt Joren Straatman de bal richting Mathijs Pronk die op fraaie wijze 2-2 op het scorebord brengt. In de laatste minuten is IJsseloever de baas, maar komt helaas niet meer tot scoren.

Shoot outs zijn nodig om de winnaar van deze wedstrijd aan te wijzen. Het zijn de heren van IJsseloever die effectiever zijn. Het extra punt gaat mee naar IJsselstein.

Hattem H1 - IJsseloever H1 2-2 (3-4 na shoot outs)

Zondag 29 oktober 2017, om 14:45u, speelt IJsseloever Heren 1 een thuiswedstrijd tegen Apeldoorn. Er wordt gespeeld op Sportpark IJsseloever.

Lopikse burgemeester De Graaf gaat weer op pad om Koninklijke onderscheidingen uit te reiken Nieuws 18 apr, 13:01
Lopikse raad behandelt subsidie politieke partijen (nog) niet Nieuws 18 apr, 11:33
Gemeente Lopik erkent onduidelijke communicatie over gekapte bomen bij Zeldenrust Nieuws 18 apr, 11:30
Gert Kruys per direct weg bij Montfoort SV'19 Sport 18 apr, 10:29
Kabouters zijn meer dan welkom op basisschool De Trekvogel in IJsselstein Nieuws 18 apr, 09:00
Gemeente vraagt inwoners mee te denken over herinrichting Benschop Nieuws 18 apr, 01:23
• De Nieuwegeinse band Dutchicana is één van de finalisten.
Vier bands strijden om titel Fulco's Battle of the Bands 2024 Nieuws 17 apr, 19:12
Ook Cals College geraakt door cyberaanval leverancier van boeken Nieuws 17 apr, 13:37