De sucesvolle White X-mas party van vorig jaar krijgt zaterdag een vervolg met het herfstfeest Autumn Sounds. (Foto: Nancy Zwaal)
De sucesvolle White X-mas party van vorig jaar krijgt zaterdag een vervolg met het herfstfeest Autumn Sounds. (Foto: Nancy Zwaal) Foto: Nancy Zwaal

Autumn Sounds nieuw evenement voor jongeren

Algemeen 121 keer gelezen

Montfoort - Voor jongeren vanaf 14 jaar is het zaterdag 28 oktober feest in het St. Joseph. De party Autumn Sounds wordt georganiseerd door ‘3 Seasons’, een organisatie die het uitgaansleven voor middelbare scholieren uit Montfoort, Oudewater en omgeving een boost wil geven door drie keer per jaar een feest te organiseren.

Vorig jaar jaar stond al met succes de White X-mas party op het programma. De feesten worden georganiseerd voor en door tieners om wat meer leven in de brouwerij te brengen voor de jeugd. Lou Hornman van de organisatie: ‘’Na afloop van de kersteditie kreeg de organisatie zoveel enthousiaste reacties en ook vragen of we zoiets niet vaker konden doen.’’
De line up van het aanstaande herfstfeest bestaat uit vier dJ’s, waaronder Dennis Strop en DJ Ziggy. Verder zijn diverse danspodia en special effects aanwezig. Tot vrijdag 27 oktober zijn e-tickets voor 6 euro verkrijgbaar via de website www.autumn-sounds.nl. Daarna kunnen kaarten alleen nog aan de deur worden gekocht, maar dan kosten ze 7 euro. De toegang is vanaf 14 jaar. De avond begint om 21.00 uur en duurt tot 01.00 uur. Jongeren die ouder zijn dan 18 jaar kunnen na legitimatie een polsbandje krijgen waarmee ze alcohol kunnen kopen.
De witte kersteditie krijgt dit jaar ook een vervolg: op vrijdag 15 december. De ticketverkoop start op woensdag 1 november via www.white-Xmas.nl. Ook zijn daar veel foto’s te zien van de eerste editie. Bij voldoende belangstelling staat er ook een feest in het voorjaar van 2018 gepland, zodat in drie seizoenen leuk kan worden uitgegaan in Montfoort.

Voor vragen, suggesties of ondersteuning van 3 seasons: mail naar crew@autumn-sounds.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Lopikse burgemeester De Graaf gaat weer op pad om Koninklijke onderscheidingen uit te reiken Nieuws 18 apr, 13:01
Afbeelding
Lopikse raad behandelt subsidie politieke partijen (nog) niet Nieuws 18 apr, 11:33
Afbeelding
Gemeente Lopik erkent onduidelijke communicatie over gekapte bomen bij Zeldenrust Nieuws 18 apr, 11:30
Gert Kruys per direct weg bij Montfoort SV'19 Sport 18 apr, 10:29
Afbeelding
Kabouters zijn meer dan welkom op basisschool De Trekvogel in IJsselstein Nieuws 18 apr, 09:00
Afbeelding
Gemeente vraagt inwoners mee te denken over herinrichting Benschop Nieuws 18 apr, 01:23
• De Nieuwegeinse band Dutchicana is één van de finalisten.
Vier bands strijden om titel Fulco's Battle of the Bands 2024 Nieuws 17 apr, 19:12
Afbeelding
Ook Cals College geraakt door cyberaanval leverancier van boeken Nieuws 17 apr, 13:37