Verslag BC Apollo 6e speelweek Najaarscompetitie

Algemeen 140 keer gelezen

DVS Utrecht - Apollo 1: 4-4

Apollo 1 ging afgelopen weekend op bezoek bij DVS Utrecht 6. Beide dubbels hadden in de spannende eerste set een verlenging nodig. De herendubbel en de eerste herenenkel werden door Apollo gewonnen. Met een 4-2 achterstand werd aan de mixen begonnen. De eerste mix werd in 2 sets gewonnen door Cynthia de Keijzer en Ruben Makkee. Maar de tweede mix werd met een momorabele comeback gewonnen door Apollo. In de derde set werd bij een 11-2 achterstand gewisseld van helft. Monique van Straaten en Chris Baegen wisten deze wedstrijd met een geweldige inhaalrace alsnog te winnen met 22-20. De 4-4 eindstand voelde daarom toch een beetje als winst.

Thiela M2 - Apollo M1: 4-4

De wedstrijd ging gelijk op en er werden uiteindelijk 2 van de 3 driesetters gewonnen.

Castellum 3 - Apollo 2: 7-1

De wedstrijd viel niet mee. Na 4 partijen was nog geen punt gescoord. Arthur Veger lukte het om zijn enkelpartij in een driesetter te winnen (21-10, 16-21 en 12-21). Het bleef bij deze ene punt. De laatste mixpartij van Enno Schop en Manon Flentge moest helaas door Apollo worden opgegeven.

De Zender 3 - Apollo 3: 3-5

4 Personen uit één gezin plus nog een dame waren de tegenstanders van Apollo 3. Er kwamen 5 driesetters aan te pas, waarvan er 3 door Apollo werden gewonnen, t.w. de beide dubbels en de laatste mix.

Apollo 4 was vrij.

Doorn M1 - Apollo M2: 5-3

Ook in de wedstrijd werden 5 driesetters gespeeld, waarvan er wederom 3 door Apollo werden gewonnen.

Doorn M3 - Apollo M3: 2-6

Na 4 partijen was de stand al 1-3. De laatste 4 wedstrijden verliepen voorspoedig, waarbij alleen de laatste dubbel van Rob Tamboer en Patrick Smit in de enige driesetter gewonnen werd.

Jeugd:

Flevoland J1 - Apollo J1: 0-6

Hoevelaken J2 - Apollo J2: 3-5

Apollo J3 was vrij.

Houten J6 - Apollo J4: 3-3

Almere J17 - Apollo J5: 6-0

A.s. weekend wordt er weer thuis gespeeld: op vrijdagavond vanaf 20.00 uur door 6 seniorenteams en zondagmorgen vanaf 11.00 uur door 5 jeugdteams en 1 seniorenteam, allemaal in de IJsselhal. Publiek is van harte welkom!

Werkgroep Dementievriendelijk IJsselstein zoekt trainers Nieuws 23 uur geleden
Jong en oud hebben veel plezier met het maken van paasstukjes Nieuws 27 mrt, 18:17
Komst en vertrek spelers Montfoort SV'19 Nieuws 27 mrt, 16:41
Cheque voor 17e eeuws schilderijtje van vroegere burgemeester Montfoort Nieuws 25 mrt, 17:10