Pieter van der Veen (L), Rik Berkulo (R).
Pieter van der Veen (L), Rik Berkulo (R). Foto: Peter van Zijl

Vives tekent sponsorcontract met Foutezomerfeest!

Algemeen 202 keer gelezen

Zaterdag 4 november was de IJsselhal extra feestelijk versiert met 2 ballonpilaren bij de ingang. Dit omdat het sponsorcontract voor Dames 1 door Rik Berkulo, organisator van ?Het Foutezomerfeest, getekend gaat worden. De ondertekening is vlak voor de aanvang van de wedstrijd van Dames 1 gedaan op het veld door Rik en Pieter (voorzitter van VIVES). De dames hadden de sponsor naam al op hun shirt staan en mogen deze 3 jaar lang dragen.
Om jullie wat meer informatie te geven over het Foutezomerfeest heeft de PR commissie van VIVES een kort interview gehouden met Rik en hem de volgende vragen gesteld:

Wat is het Foutezomerfeest en hoe is dit in IJsselstein ontstaan ?
Het Foutezomerfeest werd voor het eerst in 2008 georganiseerd in IJsselstein, afgelopen jaar werd het feest dus al voor de 10de keer gehouden. De insteek was om een kwaliteitsfeest neer te zetten passend bij IJsselstein. Het grootste deel van de bezoekers komt ook uit de eigen plaats, maar er komen zelfs ook bezoekers uit Berlijn en Londen, die graag een bepaalde artiest live willen zien.

Ook de Jumbo doet mee met het ondersteunen van het Foutezomerfeest. Rik is al meer dan 18 jaar bezig in de evenementen-wereld en had daardoor zijn contacten al met diverse artiesten. Ook heeft hij nog een aantal andere bedrijven, zoals de PartyShop. Het Foutezomerfeest is verdeeld over 2 dagen, waarbij je op de vrijdagavond kunt dansen en op de zaterdagavond kunt meezingen. Ook is er op de zaterdagmiddag een familie feest.

Wat is de link tussen het Foutezomerfeest en VIVES ?
Rik kende VIVES al vanwege het 55 jarig jubileum vorig seizoen, waarbij zijn bedrijf de aankleding van de Bar IJsselhal heeft verzorgd, zodat de hal één avond een waar Casio was tijdens Viva Las VIVES.

Verder was Lisa uit Dames 1 al werkzaam achter de bar tijdens het Foutezomerfeest, net als een aantal ander VIVES leden. Omdat dames 1 nog geen hoofdsponsor had, heeft Lisa aan Rik gevraagd of hij dat wilde doen en het antwoord daarop was positief, zodat dames 1 nu weer voor 3 jaar verzekerd is van een goede sponsor.

Waarom heeft het Foutezomerfeest gekozen voor VIVES?
De achterliggende drive bij het Foutezomerfeest is om de lat ieder jaar weer hoger te leggen, dit is ook terug te vinden in de sport, waarbij de volleybalsters hun trainingen nodig hebben om elke keer weer verder te komen. Rik vindt het leuk om zo een bijdrage te kunnen leveren aan de prestaties van het Dames 1 team.

Zijn er veel VIVES leden op het Foute Zomerfeest aanwezig en zullen we deze ook gaan zien bij toekomstige feesten?
Er lopen op het Foutezomerfeest elk jaar weer veel bekende VIVES gezichten rond, niet alleen als bezoekers maar ook als vrijwilligers. Er zijn ook zeker nog meer VIVES leden welkom. Het feest wordt de komende tijd nog breder neergezet, met meer recente muziek om ook de jongere groep van 20-ers meer aan te spreken.

Wat kunnen we in augustus 2018 verwachten bij het Foute zomerfeest ?
De 11de editie van het Foutezomerfeest wordt op 31 augustus en 1 september 2018, gehouden op het Podium in IJsselstein. De artiesten voor volgend jaar zijn nog niet volledig vastgelegd, dus houd de site www.foutezomerfeest.nl in de gaten voor het programma. Je kunt via die site ook kaarten bestellen.

VIVES dames 1
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Trainer Mo Touh maakt overstap naar nieuwe club Sport gisteren
• Marian, Henk en David nemen alvast een kijkje waar het spektakel plaats zal gaan vinden.
Rotary Lopikerwaard organiseert eerste drakenbootrace in IJsselstein Nieuws 24 apr, 03:10
• Sanne, Rachma en Rachel in de buurtkamer van Montfoort in de bibliotheek.
Montfoortse Buurtkamer helpt tegen eenzaamheid Nieuws 23 apr, 16:31
Afbeelding
Koeien wat later dan anders de wei in Nieuws 23 apr, 16:12
Afbeelding
Storing bij slagbomen IJsselbrug in Montfoort verholpen UPDATE 23 apr, 12:05
Afbeelding
Raad Montfoort stemt in met veertig flexwoningen aan de Bleek Nieuws 23 apr, 10:14
Afbeelding
Auto's op de Weg der Verenigde Naties in IJsselstein kunnen uitzwenkende trailer niet ontwijken 112 22 apr, 20:37
Afbeelding
Droomdag voor 9-jarige Theodoor uit IJsselstein Nieuws 22 apr, 16:50