Aap Stein zingt mee: met het meezingkoor!

Algemeen 37 keer gelezen

Iedere maandagavond komt er een karaokegroep van ongeveer 25 mensen gezellig tezamen in De Sterrenwacht. Uit een bundel van ruim 200 karaoke liedjes (van 1950-2012) wordt er gekozen en meegezongen in het Nederlands en Engels. Piet Dekker en Bertus van Bockel zijn deze succesformule alweer 15 jaar geleden gestart. Dit klinkt Aap Stein als muziek in de oren en hij wil graag meezingen!

“Deze formule is even simpel als succesvol. Op tafel liggen briefjes waarop men het nummer schrijft uit het programmaboek en dat liedje wordt vervolgens gezongen” vertelt Piet. “Het zingen gaat in karaokestijl via een groot scherm. Daarna barst er een orkaan los die niet pas gaat liggen nadat de volle borst leeg gezongen is” aldus Piet. “Iedereen zingt vaak gezellig mee.” Bertus is het brein achter het karaoke repertoire. “ Zijn er verzoeknummers van liedjes die niet op de lijst staan, dan ga ik ze opzoeken en maken.” “We hebben een eigen karaoke licentie waardoor ik ieder liedje in karaokestijl kan maken.” vertelt Bertus. “We zijn een hechte club en er is iedere week wel taart of er nou iets te vieren is of niet. Er neemt altijd wel iemand iets lekkers mee” “Behalve de karaoke avonden maken we ook kersstukjes samen, organiseren we boottochten en BBQ avonden” zegt Piet trots. Ons motto is: “Ongelijk beginnen, gelijk eindigen” zeggen de heren in koor. “We hopen doormiddel van deze meezingavond de eenzaamheid te verdrijven.”

Hou je van Karaoke en vind je het ook leuk om mee te zingen? Kom dan op maandagavond naar De Sterrenwacht aan het Marinus Vermeerplein 2 3403 HZ te IJsselstein. Goed bereikbaar met openbaarvervoer, uitstappen bij halte Clinckhoeff. Er is een lift en invalidentoilet aanwezig. Het zingen begint om 20.00 uur en eindigt rond 22:00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Werkgroep Dementievriendelijk IJsselstein zoekt trainers Nieuws 22 uur geleden
Afbeelding
Jong en oud hebben veel plezier met het maken van paasstukjes Nieuws 27 mrt, 18:17
Afbeelding
Komst en vertrek spelers Montfoort SV'19 Nieuws 27 mrt, 16:41
• Carla Post wilde een speeltuin voor álle kinderen.
Tien jaar speeltuin Kloosterplantsoen Nieuws 27 mrt, 08:54
Afbeelding
RMN: gewijzigde dienstverlening rondom Pasen Nieuws 27 mrt, 08:38
Afbeelding
Keukenbrand aan Lanceerplaats in IJsselstein 112 26 mrt, 21:03
• Gijs (l) en Bram hopen veel geld op te halen voor KiKa.
Broers doen halve triathlon voor KiKa Nieuws 26 mrt, 07:10
Afbeelding
Cheque voor 17e eeuws schilderijtje van vroegere burgemeester Montfoort Nieuws 25 mrt, 17:10