Vives-heren boeken zakelijke zege op Harambee

Algemeen 125 keer gelezen

Na de voor VIVES zeer goed verlopen uitwedstrijd tegen BVC traden de mannen afgelopen zaterdag aan tegen hekkensluiter Harambee uit Enschede.

Aangezien Harambee pas 4 sets had weten te bemachtigen was VIVES aan zijn stand verplicht deze wedstrijd winnend af te sluiten, en dat het liefst zonder puntverlies.

In de 1ste set was er echter weinig te merken van de goede vorm waarin het team op het moment verkeerd. Harambee bleef goed bij, vooral door de vele slordigheden aan IJsselsteinse kant. Gelukkig toonden de mannen zich boven te twintig sterker dan de studenten uit Enschede en trok het de 1ste set naar zich toe, 25-21.

Ook in de 2e set was het spel niet oogstrelend, het was echter het onervaren Harambee wat het VIVES niet moeilijk kon maken. Zonder zijn beste spel te hoeven tonen werd zo ook de 2e set gewonnen, 25-19.

De 3de set werd eindelijk duidelijk dat VIVES volleyballend veel meer in huis heeft, met mooie combinaties en goed blokkerend werk was het verzet van Harambee al gauw gebroken, 25-16.

Bij een 3-0 voorsprong was het geloof bij Harambee helemaal verdwenen en werd de 4e set een formaliteit. Ook deze werd door VIVES met ruime cijfers gewonnen, 25-16.

Door deze 2e volle overwinning op rij maakt VIVES reuzesprongen op ranglijst waar het 2 weken geleden nog 10e stond, zijn de mannen nu terug te vinden op plek 5 met nog maar 3 punten achterstand op de koplopers. En zo doet heren 1 na 2 promoties op rij ook in de 2e divisie bovenin mee, een knappe prestatie van de IJsselsteiners!

Aanstaande zaterdag gaan de mannen op bezoek bij het Arnhemse Pegasus, de nummer 4 van de rangschikking, dit belooft weer een mooie pot te worden en we zien u daar graag!

Storing bij slagbomen IJsselbrug in Montfoort verholpen UPDATE 20 uur geleden
Raad Montfoort stemt in met veertig flexwoningen aan de Bleek Nieuws 22 uur geleden
Auto's op de Weg der Verenigde Naties in IJsselstein kunnen uitzwenkende trailer niet ontwijken 112 22 apr, 20:37
Droomdag voor 9-jarige Theodoor uit IJsselstein Nieuws 22 apr, 16:50
• Er kon ook volop geknutseld, getekend, gekleurd en geschilderd worden.
IJsselveld-Oost viert zijn buurtfeest Nieuws 22 apr, 16:25
• De ondertekening van de overeenkomst.
Onderwijsbegeleiding voor álle kinderen met Fit4talent in Bibliotheek IJsselstein Nieuws 22 apr, 16:20
Op & Top Vrouw bij Sisters Event in Dorpshuis Benschop Nieuws 22 apr, 14:18
• Twee van de winnaars. In totaal waren er 36 bekers te vergeven.
Prijzenregen tijdens clubkampioenschappen Apollo Sport 22 apr, 11:45