Directeur-eigenaar Peter van den Hadelkamp van TE-BI Bestratingsmaterialen is uitgeroepen tot Lopikerwaards Ondernemer van het Jaar 2017. (Foto: Marina Kemp – Flitsend Fotografie)
Directeur-eigenaar Peter van den Hadelkamp van TE-BI Bestratingsmaterialen is uitgeroepen tot Lopikerwaards Ondernemer van het Jaar 2017. (Foto: Marina Kemp – Flitsend Fotografie) (Foto: Marina Kemp – Flitsend Fotografie)

Ondernemersprijs Gouden Parel 2017 uitgereikt

  •   keer gelezen

Lopikerwaard - Directeur-eigenaar Peter van den Hadelkamp van TE-BI Bestratingsmaterialen is vorige week uitgeroepen tot Lopikerwaards Ondernemer van het Jaar 2017. Zo werd de bijbehorende Gouden Parel opnieuw toegekend aan een Montfoortse ondernemer.


Van den Hadelkamp kreeg de award uitgereikt door Paul Oosterlaken, directeur van Kiremko en winnaar in 2016. De uitreiking vond plaats in de showroom van Peugeot Groene Hart in Montfoort waar ruim 200 regionale ondernemers samen waren gekomen op de Eindejaarsbijeenkomst Lopikerwaard 2017.De Oudewaterse ondernemer Rob Stekelenburg (Promad) en Montfoortse ondernemer Gerwin van Jaarsveld (Peugeot Groene Hart) werden tweede en derde.
De erkenning komt voort uit de verkiezing die zakenmagazine OnderNamen jaarlijks organiseert. Collega-ondernemers bepalen zowel wie genomineerd wordt als de uiteindelijke winnaar. De verkiezing staat onder toezicht van notaris Mr. Benita Gehlen uit Lopik.
De parel wordt traditiegetrouw uitgereikt door de winnaar van het jaar daarvoor. Paul Oosterlaken van Kiremko. ´´Peter, van harte gefeliciteerd. Ik ben trots op je, je hebt deze erkenning echt verdiend.’´
De winnaar kreeg het laatste woord: ‘Ik sta hier wel als winnaar, maar ik doe het niet alleen. Ontzettend veel dank aan mijn vrouw Anita, die altijd achter mij staat. Uiteraard ook aan mijn team en mijn medewerkers; zij staan altijd voor ons en onze klanten klaar en altijd met een glimlach. Dan wil ik graag mijn ouders bedanken, zij hebben mij immers gevormd tot wie ik ben geworden. En dan tot slot mijn drie kinderen, hier ook aanwezig. Ik ben trots op jullie.´´

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten