Foto:

Kerstdiner ‘buiten de deur’

  •   keer gelezen

Linschoten – Bewoners van De Lindewaard met introducé waren te gast in dorpshuis De Vaart voor het jaarlijkse kerstdiner. Na de verhuizing van De Lindescote naar het woon- en zorgcentrum aan de Jacob Barneveldstraat werd deze decembertraditie, gezien het grotere aantal bewoners met een introducé toch voortgezet zoals in voorgaande edities: gezellig en alle bewoners met elkaar.


Door vrijwilligers, onder leiding van team Welzijn werd het vertrek op locatie sfeervol aangekleed. ‘Buiten de deur’ het lijkt ver maar in werkelijkheid op nog geen 50 meter afstand van hun appartement, werden de gasten in het keurig aangeklede restaurant welkom geheten.

Naast een heerlijk vijfgangen diner was er deze keer voldoende ruimte voor een optredens van het plaatselijke kinderkoor, de zingende kerstdames en Chr. Gemengde Zangvereniging ‘Zingt Gode Lof’. Uit volle borst werd meegezongen en als dat niet ging, dankbaar genoten van het bijzondere moment. Niemand had haast. Klieken was er niet bij, zeker niet toen de heerlijke ijstaart met warme kersen werd uitgeserveerd. “Gezellig met elkaar. Dit verdiend herhaling”, aldus de aanwezige bewoners, Cliëntenraad en vrijwilligers.

Na de koffie of thee droeg zelfs de frisse wandeling bij aan een mooie start van familiedagen en een hoopvol nieuw jaar .

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten