Verslag BC Apollo inhaalwedstrijden Jeugdcompetitie 2017/2018

Algemeen 84 keer gelezen

Vanwege het slechte weer van enige tijd geleden zijn zondag de volgende uitgestelde wedstrijden alsnog gespeeld. Het betrof 4 jeugdteams. Jammer was alleen, dat niet alle teams compleet waren. Voor 2 teams kon geen invaller gevonden worden, waardoor al 3 punten verloren gingen. Het lukte Apollo J4 alle wedstrijden te winnen.

Apollo J2 – Castellum J5: 2-6

Castellum J5, dat de eerste wedstrijd thuis gewonnen had met 6-2, kwam op bezoek bij Apollo J2, dat met een speelster te weinig begon. Beginstand: 0-3. Remco Schinkel begon netjes door zijn dubbelpartij en singlepartij allebei te winnen. Het lukte de anderen daarna niet hun partijen te winnen, waardoor de eindstand 2-6 werd. Castellum J5 loopt in de poule hierdoor als koploper verder uit op de nummer 2, Apollo J2, met 6 punten verschil.

Apollo J3 – De Treffers J4: 3-5

Dit team uit Hilversum moest de vorige partij tegen een verlies aankijken van 0-8. Ook Apollo J3 staat op een tweede plaats in de poule. Apollo J3 begon met een speler te weinig en dus met een beginstand van 0-3. Er werden 3 spannende driesetters gespeeld. Na 6 partijen, al dan niet gespeeld, was de stand 2-4. Jesper Wijgerse en Lisa Nguyen sleepten er in een mooie driesetter (21-19, 18-21 en 21-17) nog een punt uit, maar de laatste partij ging weer naar De Treffers. De achterstand met de nummer 1 blijft 10 punten.

Apollo J4 – Mariken J6: 6-0

Apollo J4 moest, als tweede in de poule, tegen de koploper met het verschil dat het puntenverschil veel groter is dan tussen Apollo J2 en Castellum J5. Met één wedstrijd minder gespeeld stond Apollo J4 maar liefst 16 punten achter Mariken J6 op de tweede plaats. Dit keer lukte het Apollo J4 wel het team uit Nijmegen te breken, want tot nu toe was dit de enige verloren partij (eerste wedstrijd uit door Mariken gewonnen met 4-2). Alle punten bleven in Ijsselstein. Niek Smit en Orin Reynolds hadden er driesetters voor nodig, maar aan het einde van de rit was de koploper 6 punten dichterbij gekomen. Eindstand: 6-0.

Apollo J5 – Harderwijk J5: 0-6

Apollo J5 staat in de middenmoot van de poule. Ze konden dit keer geen enkele punt in de wacht slepen tegen Harderwijk J5, dat alle wedstrijden in tweesetters won. Eindstand: 0-6.

Apollo J1 was vrij.

A.s. weekend spelen alle teams weer thuis: vrijdagavond spelen vanaf 20.00 uur 5 seniorenteams in de IJsselhal, op zondag vanaf 11.00 uur 5 jeugdteams op deze locatie. Publiek is altijd van harte welkom.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Thijme ontvangt de award van burgemeester De Graaf in bijzijn van kinderburgemeester Jessie Broekhuizen en jongerenwerker Yoeri Dudka
Enthousiaste Thijmen uit Benschop ontvangt Jongerenaward Nieuws 16 uur geleden
Afbeelding
Auto in brand op De Clinckhoeff in IJsselstein 112 24 apr, 14:21
Afbeelding
Trainer Mo Touh maakt overstap naar nieuwe club Sport 24 apr, 09:17
• Marian, Henk en David nemen alvast een kijkje waar het spektakel plaats zal gaan vinden.
Rotary Lopikerwaard organiseert eerste drakenbootrace in IJsselstein Nieuws 24 apr, 03:10
• Sanne, Rachma en Rachel in de buurtkamer van Montfoort in de bibliotheek.
Montfoortse Buurtkamer helpt tegen eenzaamheid Nieuws 23 apr, 16:31
Afbeelding
Koeien wat later dan anders de wei in Nieuws 23 apr, 16:12
Afbeelding
Storing bij slagbomen IJsselbrug in Montfoort verholpen UPDATE 23 apr, 12:05
Afbeelding
Raad Montfoort stemt in met veertig flexwoningen aan de Bleek Nieuws 23 apr, 10:14