Afbeelding

DARA Europe tijdens de vastenactie

Algemeen 107 keer gelezen

DARA Europe is ontzettend blij dat de aanvraag voor ondersteuning aan SCCO dit jaar opnieuw is goedgekeurd door de landelijke organisatie De Vastenactie. Dit houdt in dat de R.K. parochie Heilige Drie Eenheid samen met DARA Europe geld in zal zamelen voor het project “Onderwijs voor Kinderen in Cambodja”.

Tijdens deze vastenactie periode zullen teamleden van DARA Europe in verschillende kerken in Benschop, Lopik, Cabauw, IJsselstein, Nieuwegein en Montfoort over het werk in Cambodja vertellen. Tevens doen verschillende scholen mee aan de vastenactie. De leerlingen van de Agnesschool en twee scholen in Montfoort zullen de komende periode door middel van verschillende acties geld inzamelen voor kinderen in een krottenwijk waar onderwijs niet vanzelfsprekend is. Iedere school zal dit op zijn eigen manier doen. Ook zal DARA Europe in alle groepen presentaties geven en is er lesmateriaal beschikbaar over Cambodja en over het project.

Ook u kunt dit project ondersteunen. U kunt uw financiële bijdrage overmaken op NL21 INGB000 000 5850 o.v.v. projectnummer 400351. De vastenactie verhoogt uw bijdrage met 50%. Bovendien kunt u in de komende weken bij verschillende supermarkten in de regio de optie vinden om uw statiegeld bonnetjes te doneren aan het goede doel DARA Europe.

DARA Europe is een stichting opgericht in IJsselstein die de NGO Stellar Child Care Organization (SCCO) in Phnom Pehn, Cambodja ondersteunt. DARA Europe biedt kansarme kinderen in Cambodja een betere toekomst. Voor meer informatie kijkt u op de website: http://www.dara-europe.nl/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Werkgroep Dementievriendelijk IJsselstein zoekt trainers Nieuws 28 mrt, 07:09
Afbeelding
Jong en oud hebben veel plezier met het maken van paasstukjes Nieuws 27 mrt, 18:17
Afbeelding
Komst en vertrek spelers Montfoort SV'19 Nieuws 27 mrt, 16:41
• Carla Post wilde een speeltuin voor álle kinderen.
Tien jaar speeltuin Kloosterplantsoen Nieuws 27 mrt, 08:54
Afbeelding
RMN: gewijzigde dienstverlening rondom Pasen Nieuws 27 mrt, 08:38
Afbeelding
Keukenbrand aan Lanceerplaats in IJsselstein 112 26 mrt, 21:03
• Gijs (l) en Bram hopen veel geld op te halen voor KiKa.
Broers doen halve triathlon voor KiKa Nieuws 26 mrt, 07:10
Afbeelding
Cheque voor 17e eeuws schilderijtje van vroegere burgemeester Montfoort Nieuws 25 mrt, 17:10