IJsseloever-GCHC Foto: Tony Buijse

Verlies voor Dames 1, winst voor Heren 1

Algemeen 55 keer gelezen

IJsselstein, 25 maart 2018

De hockeydames speelde uit in Utrecht tegen de D1 van USHC. IJsseloever weet snel 1-0 te scoren. USHC weet even later gelijk te maken en met 1-1 gaan de twee teams de rust in. In tweede helft wordt attractief hockey gespeeld. Er zijn kansen over en weer. In de laatste 10 minuten van de wedstrijd weet USHC een kans te benutten en wordt het 2-1 voor de Utrechtse dames.

De volgende wedstrijd van IJsseloever D1 is op 8 april. Er wordt dan thuis gespeeld, op Sportpark IJsseloever, een Purmerend. De aanvang van de wedstrijd is om 12:45u.

Het herenteam kreeg bezoek uit Groningen. Binnen een minuut stond er al 1-0 op het scorebord door een doelpunt van Mitch Vermeij. De Groningse keeper kon door fraaie reddingen zijn doel gedurende de eerste helft verder schoon houden. In de tweede helft walste IJsseloever over de Groningers heen. Bij een stand van 3-0 kreeg GCHC een strafbal die werd benut. Dat bracht de IJsselsteiners echter niet van de wijs. Er volgde nog twee doelpunten en werd de eindstand 5-1 voor IJsseloever. Daarmee behoudt het Heren 1 team hun ongeslagen status.

De volgende wedstrijd is zaterdag 31 maart, uit in Arnhem tegen Upward, aanvang 14:45u.

• Sanne, Rachma en Rachel in de buurtkamer van Montfoort in de bibliotheek.
Montfoortse Buurtkamer helpt tegen eenzaamheid Nieuws 23 apr, 16:31
Koeien wat later dan anders de wei in Nieuws 23 apr, 16:12
Storing bij slagbomen IJsselbrug in Montfoort verholpen UPDATE 23 apr, 12:05
Raad Montfoort stemt in met veertig flexwoningen aan de Bleek Nieuws 23 apr, 10:14
Auto's op de Weg der Verenigde Naties in IJsselstein kunnen uitzwenkende trailer niet ontwijken 112 22 apr, 20:37
Droomdag voor 9-jarige Theodoor uit IJsselstein Nieuws 22 apr, 16:50
• Er kon ook volop geknutseld, getekend, gekleurd en geschilderd worden.
IJsselveld-Oost viert zijn buurtfeest Nieuws 22 apr, 16:25
• De ondertekening van de overeenkomst.
Onderwijsbegeleiding voor álle kinderen met Fit4talent in Bibliotheek IJsselstein Nieuws 22 apr, 16:20