Montfoort maakt zich op voor zesde Pret in het Park

Algemeen 34 keer gelezen

Aankomende zaterdag en zondag staat het stadspark van Montfoort weer bol van de activiteiten tijdens de 6e editie van Pret in het Park. De overkoepelende organisatie is in handen van de Stichting Tent Activiteiten Montfoort (STAM) maar ook heel veel andere Montfoortse verenigingen dragen een actief steentje bij aan het succes van dit evenement.

Montfoort - Volleybal vereniging De Valk organiseert zaterdag een toernooi voor jeugd- en seniorenteams uit de regio. Zij sluiten de dag af met een BBQ voor alle teams, vrijwilligers en sponsoren. Voor de zaterdagavond hebben STAM en de KPJ Montfoort de handen weer ineen geslagen. Mede-organisator Marc Gerards van de KPJ: “Deze editie van “Bandje, Biertje, Bitterbal willen wij wat leuks neerzetten voor de leden, maar vooral voor de oud-leden van de KPJ. Zij hebben onze vereniging groot gemaakt maar komen nu niet meer op onze reguliere schuur- en tentfeesten Vorig jaar was deze opzet in het park met zo’n 300 bezoekers meer dan geslaagd. De entree is gratis. Laat de mensen gewoon langskomen om te genieten van een leuke band en een lekker biertje” aldus een enthousiaste Marc. In de STAM tent speelt zaterdagavond de band Hipzz, terwijl tussen de optredens en de rondjes bitterballen door een DJ zorgt voor de muzikale opvulling.
Zondag gaat de pret verder met de “Ukkies” ochtend voor kinderen tot 5 jaar. Om 11.00 uur gaat het stadspark voor iedereen open. Pas vanaf 12.00 uur zijn alle attracties geopend. Door het park rijdt weer een gratis treintje die de kinderen langs alle activiteiten rijdt. De Hartjes op de Fiets begeleiden het BMX parcours, de West Stichtse Ruiters zorgen voor het pony rijden en bij de Jeugdbrandweer kan worden geblust. Kinderen kunnen bij Luck Raeck badminton spelen en klimmen bij de Buurtsportcoach. Ook de tennisvereniging en kinderboerderij zijn te bezoeken. Nieuw is de Scouting Challenge en het Laser gamen bij Mark Your Event. Vrijwilligers van de VOM verzorgen het schminken en helpen bij het opruimen van het park.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Sanne, Rachma en Rachel in de buurtkamer van Montfoort in de bibliotheek.
Montfoortse Buurtkamer helpt tegen eenzaamheid Nieuws 23 apr, 16:31
Afbeelding
Koeien wat later dan anders de wei in Nieuws 23 apr, 16:12
Afbeelding
Storing bij slagbomen IJsselbrug in Montfoort verholpen UPDATE 23 apr, 12:05
Afbeelding
Raad Montfoort stemt in met veertig flexwoningen aan de Bleek Nieuws 23 apr, 10:14
Afbeelding
Auto's op de Weg der Verenigde Naties in IJsselstein kunnen uitzwenkende trailer niet ontwijken 112 22 apr, 20:37
Afbeelding
Droomdag voor 9-jarige Theodoor uit IJsselstein Nieuws 22 apr, 16:50
• Er kon ook volop geknutseld, getekend, gekleurd en geschilderd worden.
IJsselveld-Oost viert zijn buurtfeest Nieuws 22 apr, 16:25
• De ondertekening van de overeenkomst.
Onderwijsbegeleiding voor álle kinderen met Fit4talent in Bibliotheek IJsselstein Nieuws 22 apr, 16:20