IJsseloever Dames 1 strijden voor promotie.

Algemeen 180 keer gelezen

HOCKEY: IJsselstein, 27 mei 2018

Dames 1 speelt op eigen veld de wedstrijd tegen het Dames 1 team uit Hilversum. Zoals gebruikelijk wordt de wedstrijd gestart door twee „Mini’s van de week”, die mogen „proberen” om een doelpunt te maken in het doel van de tegenstander, waar ze dan ook in slagen.

Vanaf de afslag jaagt IJsseloever op de bal maar weet Hilversum toch fraaie combinaties te maken waaruit 0-1 gescoord wordt. Wanneer IJsseloever een strafcorner krijgt wordt deze benut en weet Lohra Zaaijer de stand gelijk te zetten. Met een spectaculaire actie weet Michelle Sennef even later met een tip-in 2-1 op het scorebord te zetten. Met die stand gaan de dames de rust in.

In de tweede helft zijn er over en weer kansen. Beide keepers weten fraaie reddingen te maken. Met nog enkele minuten op de klok besluit Hilversum met vliegende keep te spelen en weet IJsseloever nog flink onder druk te zetten. De IJsselsteinse verdediging blijft echter overeind tot het bevrijdende fluitsignaal, voor het einde. IJsseloever Dames 1 wint met 2-1 van Hilversum.

In de poule speelde de nummer 3 tegen de nummer 1, AMVJ tegen Strawberries, en won met 2-1. IJsseloever staat nu nog steeds vierde in de poule maar het is dringen aan de top. Het puntenverschil met de nummer 1 is nog slechts 3 punten. Met nog 3 wedstrijdronden in het vooruitzicht is de strijd nog niet gestreden.

De volgende wedstrijd speelt Dames 1 uit, tegen Reigers D1, in Hoofddorp. Aanvang van de wedstrijd is 12:45u.

Trainer Mo Touh maakt overstap naar nieuwe club Sport gisteren
• Marian, Henk en David nemen alvast een kijkje waar het spektakel plaats zal gaan vinden.
Rotary Lopikerwaard organiseert eerste drakenbootrace in IJsselstein Nieuws 24 apr, 03:10
• Sanne, Rachma en Rachel in de buurtkamer van Montfoort in de bibliotheek.
Montfoortse Buurtkamer helpt tegen eenzaamheid Nieuws 23 apr, 16:31
Koeien wat later dan anders de wei in Nieuws 23 apr, 16:12
Storing bij slagbomen IJsselbrug in Montfoort verholpen UPDATE 23 apr, 12:05
Raad Montfoort stemt in met veertig flexwoningen aan de Bleek Nieuws 23 apr, 10:14
Auto's op de Weg der Verenigde Naties in IJsselstein kunnen uitzwenkende trailer niet ontwijken 112 22 apr, 20:37
Droomdag voor 9-jarige Theodoor uit IJsselstein Nieuws 22 apr, 16:50