Hole 16
Hole 16 Foto: Fam Kool

14e editie IJsselsteins Open Golfevent

Algemeen 255 keer gelezen

14e Editie van IJsselsteins Open Golfevent wordt dit jaar voor het eerst gehouden op de Golfbaan De Kroonprins. Met de start van het IJsselsteins Open Golfevent wordt ook de “pre-opening” van het Clubhuis ingeluid en zijn alle uitdagende 18 holes officieel wedstrijdklaar.


Het IJsselsteins Open is een eendaagse golfwedstrijd. De wedstrijdleiding is in handen van Andre de Jong. De inschrijving staat open voor golfspelers in diverse handicap-categorieën. De van oorsprong IJsselsteins  golfevent van en door IJsselsteiners en oud-IJsselsteiners, die op sportieve wijze strijden om de felbegeerde wisseltrofee, is dit evenement inmiddels uitgegroeid tot een regionale golfwedstrijd. Ons Open is niet alleen een IJsselsteins begrip geworden. Door de grote belangstelling van golfspelers uit de regio Groot Utrecht heeft het nu een ander karakter gekregen. En daar is de organisatie best trots op. En ook dit jaar ligt het accent van dit evenement vooral op de jarenlange vriendschap tussen golfminnend publiek, de ondernemers en sponsoren van dit golfevenement. Ondernemers en golfers die elkaar ontmoeten in een informele en ontspannen sfeer van de gracieuze ambiance van Clubhuis De Kroonprins. De trots en pracht van Vianen !

Door het IJsselsteins Open Golfevent positief te profileren hoopt de organisatie de nationale en regionale zichtbaarheid en vindbaarheid van onze partners te vergroten. Ieder met een eigen rol en in open verbinding met de golfsport, zonder aanzien des persoon. We willen samen met onze partners maatschappelijke doelen helpen te verwezenlijken. Onder anderen door de mens te interesseren in maatschappelijk verantwoord ondernemen, door anderen aan te moedigen je sterk te maken voor bewust omgaan met natuur en milieu.

Golfsport is nog steeds populair. De organisatie hoopt met het jaarlijks organiseren van het IJsselsteins Open ook een bijdrage te kunnen leveren aan het doel om jong en oud meer in beweging te krijgen. Het is gelukkig niet alleen het bewegen, maar ook het plezier hebben om samen met golffanaten bezig te zijn. Wilt u de wedstrijd van dichtbij meemaken, kom dan 3 september 2018 naar de Golfbaan De Kroonprins. U bent van harte welkom in het clubhuis en restaurant van De Kroonprins vanaf 11:00 uur. http://golfbaandekroonprins.nl/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Droomdag voor 9-jarige Theodoor uit IJsselstein Nieuws 22 uur geleden
• Er kon ook volop geknutseld, getekend, gekleurd en geschilderd worden.
IJsselveld-Oost viert zijn buurtfeest Nieuws 22 uur geleden
• De ondertekening van de overeenkomst.
Onderwijsbegeleiding voor álle kinderen met Fit4talent in Bibliotheek IJsselstein Nieuws 22 uur geleden
Afbeelding
Op & Top Vrouw bij Sisters Event in Dorpshuis Benschop Nieuws gisteren
• Twee van de winnaars. In totaal waren er 36 bekers te vergeven.
Prijzenregen tijdens clubkampioenschappen Apollo Sport 22 apr, 11:45
Afbeelding
IJsseloever Dames 1 nog niet uit gevarenzone Sport 22 apr, 09:09
Afbeelding
Montfoort SV'19 pakt broodnodige punten, IJFC verrast sterk PVCV en ander voetbal Sport 22 apr, 08:50
• Wethouder Jonkers monteert laatste routebordje.
Nieuwe fietsroute voor Montfoorts verkeersexamen Nieuws 21 apr, 09:00