Start nieuw yoga seizoen in Artemis Yogacentrum

  •   keer gelezen

Vanaf 27 augustus a.s. start weer een nieuw yoga seizoen in Artemis Yogacentrum in IJsselstein. Er worden verschillende lessen aangeboden zoals Hatha Yoga, Easy Flow Yoga, Yin Yoga, Vinyasa Yoga, Poweryoga en Yogilates. Voor wie meer de meditatieve kant van yoga op wil zijn er lessen Easy Flow & Meditatie.


Yoga is voor iedereen. Er zijn rustige lessen die vooral gericht zijn op zachte beweging en ontspanning, pittige lessen die ook het uithoudingsvermogen en de spierkracht verbeteren en speciale lessen voor mensen met rug, nek en schouderklachten. Om te ervaren wat Yoga voor je kan betekenen kun je een gratis proefles meedoen en/of de Introductie Cursus Yoga volgen.

Tijdens de Introductie cursus leer je de meest voorkomende yoga-houdingen en hoe je deze correct uitvoert. Je leert ademhalings- en ontspanningsoefeningen en hoe deze toe te passen op en buiten de yogamat. En je maakt kennis met verschillende yogastijlen en docenten. Na afloop van de cursus ben je geen groentje meer op yoga gebied en kun je veilig doorstromen naar onze reguliere lessen.

Yoga is een uitstekende manier om stress te lijf te gaan en spanning los te laten. In de sfeervolle studio van Artemis Yogacentrum worden diverse soorten yogalessen gegeven door een team van enthousiaste en deskundige docenten. Naast de wekelijkse lessen zijn er regelmatig workshops op het gebied van yoga, meditatie, healing en zelfontwikkeling.

Artemis Yogacentrum is gevestigd aan de Industrieweg 20 in IJsselstein (Utr). Het volledige lesaanbod is te vinden op www.artemisyoga.nl of u kunt bellen naar 030 6011170.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten