De school heeft op vrijdag 6 juli bij het ingaan van de vakantie met een foodtruck festival al afscheid genomen van de naam Touwladder.
De school heeft op vrijdag 6 juli bij het ingaan van de vakantie met een foodtruck festival al afscheid genomen van de naam Touwladder. (Foto: Touwladder)

Nieuw begin en nieuwe naam voor de Touwladder

  •   keer gelezen

IJsselstein - Basisschool de Touwladder start maandag het nieuw schooljaar weliswaar in het huidige schoolgebouw. maar als een nieuwe school onder een nieuwe naam.


Het prachtige authentieke schoolgebouw aan de Touwlaan en de J.W. Frisolaan vindt de school een fantastische locatie. Met een nieuwe naam, nieuwe huisstijl, een vernieuwd onderwijsaanbod met een vakleerkracht Engels en Atelier lessen van een kunstenares en een naschools aanbod voor kinderen en ouders ziet de school de toekomst met heel veel vertrouwen tegemoet.

Iedereen is uitgenodigd om op maandag 27 augustus om 08.30 mee te genieten van de onthulling de nieuwe naam. Uiteraard kan dan ook een kijkje worden genomen in de school.

De school heeft op vrijdag 6 juli bij het ingaan van de vakantie met een foodtruck festival al afscheid genomen van de naam Touwladder. Kinderen, ouders en leerkrachten hebben onder het genot van een hapje en een drankje alvast vooruit gekeken naar de nieuwe start. 
 

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten