FC Utrecht gemeente week een succes!

Algemeen 48 keer gelezen

Afgelopen week was de eerste editie van de FC Utrecht gemeente week. Een week vol FC Utrecht in IJsselstein.

Maandag ging FC Utrecht van start op Basisschool de Trekvogel waar sponsor ASR een gastles gaf aan de kinderen van Groep 5. De winnaars van deze financiële les over zakgeld en geldzaken kregen 2 kaarten per persoon voor de wedstrijd FC Utrecht- FC Emmen.

Op de tweede dag waren het de Old stars van FC Utrecht die het opnamen tegen de Oldstars van IJFC. Er werden twee wedstrijden gespeeld van 20 minuten. Beide wedstrijden werden gewonnen door de Oldstars van IJFC (2-1 en 4-3).

In de middag was het tijd voor de FC Utrecht sport- en spel Olympiade op het schoolplein van de Torenuil. Ongeveer 150 kinderen konden sporten als dansen, voetbal, handbal, worstelen, yoga, freerunnen en korfbal allemaal beoefend. Als afsluiting kwam de Junior Tiger van FC Utrecht langs voor de loterij waar ook weer kaarten voor de wedstrijd tegen FC Emmen gewonnen konden worden.

Op woensdag was het tijd voor de clinic FC Utrecht on Tour, In totaal hadden meer dan 100 spelers en speelsters zich opgegeven voor deze leerzame clinic. Onder begeleiding van gediplomeerde FC Utrecht trainers in samenwerking met IJFC trainers werd er een trainingscircuit afgewerkt. Een geslaagde middag vol voetbal!

Donderdag stond in het teken van de skills op de Playstation. E-sporter van FC Utrecht Danny Hazebroek kwam even langs om samen met jongeren in Studio 10 een toernooitje FIFA 18 te spelen.

Vrijdag was het nogmaals gelukt om ASR naar IJsselstein te krijgen om nog een gastles te geven op basisschool de Torenuil waar zelfs twee klassen de les kregen.

De week was nog niet om want op zondag was natuurlijk de wedstrijddag. Naast dat er tegen een gereduceerd tarief kaarten gekocht konden worden door leden van IJFC. Mochten er ook 15 kinderen onder de armoedegrens, 25 ouderen en 50 ouders met kinderen naar de wedstrijd. Als klap op de vuurpijl mocht er ook nog een elftal van IJFC latje trappen in de rust van de wedstrijd.

De gemeente IJsselstein, Stichting Pulse, de basisscholen en voetbalvereniging bedanken FC Utrecht voor de samenwerking afgelopen week!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Raad Montfoort stemt in met veertig flexwoningen aan de Bleek Nieuws 17 uur geleden
Afbeelding
Auto's op de Weg der Verenigde Naties in IJsselstein kunnen uitzwenkende trailer niet ontwijken 112 22 apr, 20:37
Afbeelding
Droomdag voor 9-jarige Theodoor uit IJsselstein Nieuws 22 apr, 16:50
• Er kon ook volop geknutseld, getekend, gekleurd en geschilderd worden.
IJsselveld-Oost viert zijn buurtfeest Nieuws 22 apr, 16:25
• De ondertekening van de overeenkomst.
Onderwijsbegeleiding voor álle kinderen met Fit4talent in Bibliotheek IJsselstein Nieuws 22 apr, 16:20
Afbeelding
Op & Top Vrouw bij Sisters Event in Dorpshuis Benschop Nieuws 22 apr, 14:18
• Twee van de winnaars. In totaal waren er 36 bekers te vergeven.
Prijzenregen tijdens clubkampioenschappen Apollo Sport 22 apr, 11:45
Afbeelding
IJsseloever Dames 1 nog niet uit gevarenzone Sport 22 apr, 09:09