MSV’19 start competitie 2018-2019 met overwinning.

Algemeen 90 keer gelezen

Binnen tien minuten stond thuisclub MSV’19 met twee doelpunten voor op de tegenstander, ASW uit Waddinxveen. Het eerste doelpunt van deze competitieronde werd binnen de vijf minuten ingeschoten door MSV-spits Jort van Geffen, die weinig moeite had om een voorzet van ploeggenoot Wouter Scholman te verzilveren. Enige minuten later stond de 2-0 op het bord via een doelpunt van Wouter Scholman, die een corner, genomen door Timo Bakker, intikte.

Nadat ASW een kansje kreeg (vrije bal die in de goed opgestelde MSV-muur smoorde) en Timo Bakker voor MSV’19 teveel twijfelde in een één op één situatie met de Waddinxveense doelman, was er omstreeks de 25ste minuut een voorzet van Bakker die werd binnengeschoten door Jort van Geffen.

Hierna besloot scheidsrechter Stoekenbroek de bezoekers een helpende hand toe te steken door de belangrijkste regel voor een doelpunt te negeren, namelijk dat de bal de doellijn gepasseerd zou moeten zijn. Een via de onderkant van de lat terug het veld in stuitende bal werd door de leidsman omgezet in 3-1 op het scorebord.

Nog voor rust scoorde MSV’19 4-1 (Robin Stokman met een ferme knal) en 5-1 waarbij een voorzet van Lars van de Berg door Jort van Geffen werd binnen gewerkt.

Na rust werd er nog tweemaal gescoord.

Eerst was het de beurt aan MSV’19: een voorzet van Timo Bakker werd door de mee geslopen verdediger Jesper Kolfschoten ingekopt. Daarna ging de MSV-verdediging gruwelijk de fout in en kon Michael de Zwart voor de bezoekers de score een draaglijker aanzien geven: 6-2.

Al met al toch een behoorlijk productieve start van de Montfoorters, alhoewel het thuispubliek, gegeven de doelpuntenproductie in de eerste helft, op meer goals had gerekend.

Gemeente Lopik erkent onduidelijke communicatie over gekapte bomen bij Zeldenrust Nieuws 8 uur geleden
Gert Kruys per direct weg bij Montfoort SV'19 Sport 9 uur geleden
Kabouters zijn meer dan welkom op basisschool De Trekvogel in IJsselstein Nieuws 11 uur geleden
Gemeente vraagt inwoners mee te denken over herinrichting Benschop Nieuws 18 uur geleden
• De Nieuwegeinse band Dutchicana is één van de finalisten.
Vier bands strijden om titel Fulco's Battle of the Bands 2024 Nieuws gisteren
Ook Cals College geraakt door cyberaanval leverancier van boeken Nieuws 17 apr, 13:37
Donaties maken AED op scoutingclubgebouw in IJsselstein mogelijk Nieuws 17 apr, 11:17
PvdA IJsselstein wil een solidariteitsfonds voor basisscholen Nieuws 17 apr, 10:13