IJsseloever Dames 1 - Breda Dames 1 Foto: Tony Buijse

IJsseloever jeugd houdt Dames 1 in de strijd

Algemeen 98 keer gelezen

IJsselstein 7 oktober 2018

Met een bank vol invalsters begon Dames 1 aan de wedstrijd tegen Breda op Sportpark IJsseloever. Breda zette vanaf het begin veel druk en hield de thuisploeg lang op eigen helft. Na 20 minuten wist Breda 0-1 te scoren. Vijf minuten later maakte IJsseloever gelijk.
Met 1-1 begonnen de dames aan de tweede helft. Breda maakte een tweede doelpunt en bepaalde daarmee de eindstand.
IJsseloever Dames 1 kampt al enkele weken met een aantal geblesseerde speelsters. Het zijn de invalsters uit de A- en B-jeugd die het team op de been houden. Het hoge niveau van hockey compenseert ruimschoots het aantal jaren hockey ervaring wat de vaste speelsters meer hebben. Zowel fysiek als mentaal bewijzen deze meiden nu al klaar voor een vaste plek in Dames 1.
IJsseloever D1 - Breda D1, eindstand: 1 - 2.
Volgende week, zondag 14 oktober 2018, speelt IJsseloever Dames 1 uit, tegen DSHC D1.
DSHC, Mekelweg 8, 2628 CD, Delft. De wedstrijd begint om 12:45u.

IJsseloever Heren 1 speelde uit in Leiderdorp tegen Alecto. In de eerste helft leken de twee teams gelijkwaardig. Vlak voor rust kwam de thuisploeg op 1-0 voorsprong. In de tweede helft domineerde Alecto grotendeels de wedstrijd en scoorde nog 3 keer. Voor IJsseloever wist Terence Vermeij in de rebound na een strafcorner een doelpunt te maken.
LSC Alecto H1 - IJsseloever H1, eindstand: 4 - 1.
Volgende week zondag, 14 oktober 2018, speelt IJsseloever Heren 1 thuis tegen Were Di Tilburg H1.
Gespeeld wordt er op Sportpark IJsseloever. Aanvang is 14:45u.

Voor meer informatie over de wedstrijden van IJsseloever Heren 1 en IJsseloever Dames 1, kijk op hcij.nl

Hockey Club IJsseloever

Sportpark IJsseloever, Zomerdijk 42, 3402 MJ IJsselstein

Van links naar rechts: De heer Aantjes, mevrouw De Bruijn-van Ieperen, burgemeester Laurens de Graaf en de heer Boele.
Erespelden voor bestuursleden Jumelage Lopik Nieuws 21 uur geleden
Zwembad Lobeke in Lopik gaat weer open Nieuws 18 apr, 14:02
Lopikse burgemeester De Graaf gaat weer op pad om Koninklijke onderscheidingen uit te reiken Nieuws 18 apr, 13:01
Lopikse raad behandelt subsidie politieke partijen (nog) niet Nieuws 18 apr, 11:33
Gemeente Lopik erkent onduidelijke communicatie over gekapte bomen bij Zeldenrust Nieuws 18 apr, 11:30
Gert Kruys per direct weg bij Montfoort SV'19 Sport 18 apr, 10:29
Kabouters zijn meer dan welkom op basisschool De Trekvogel in IJsselstein Nieuws 18 apr, 09:00
Gemeente vraagt inwoners mee te denken over herinrichting Benschop Nieuws 18 apr, 01:23