VIVES valt aan
VIVES valt aan Foto: Peter van Zijl

US maatje te groot voor VIVES Heren

Algemeen 146 keer gelezen

Oude bekende US was afgelopen zaterdag de tegenstander van heren 1. Een paar weken eerder werd hier in de beker nog van gewonnen, ditmaal trok US echter aan het langste eind.

VIVES begon licht gehavend aan het duel met de Amsterdammers, libero Jordy zat in het buitenland en middenman Thijme kampte met een schouderblessure. Volwaardige vervangers waren echter gevonden in Sven (normaal passer-loper) en Niels, desondanks werd VIVES in de 1ste overklast door US. Serverend kon US niet onder druk worden gezet en ook de verdediging was sterk aan Amsterdamse kant. VIVES speelde onwennig, wat resulteerde in een uitslag van 14-25.

In de 2e set liet VIVES meer van zichzelf zien, de passing was op orde en er werd makkelijker gescoord. Helaas ging ook deze set op de valreep naar US, 23-35.

De 3de trok VIVES het goede spel door, met hard aanvalsspel trok VIVES het initiatief naar zich toe en won met 25-20.

De 4de set ging gelijk op, tegen het eind van de set verslapte de concentratie echter en pakte US een gaatje. Uitslag 19-25.

Een terechte 1-3 nederlaag voor de IJsselsteiners die dit keer niet goed genoeg waren om het US de wil op te leggen. Volgende week al een van de hoogtepunten van het seizoen, de mannen spelen de derby tegen Servia uit Vianen. We zien jullie graag om 16:30 in Helsdingen, Vianen.

Werkzaamheden aan oevers Korte Linschoten Westzijde zijn bijna klaar Nieuws 22 uur geleden
Provincie Utrecht werkt als aandeelhouder mee aan oplossingen overvol elektriciteitsnet Nieuws 28 mrt, 13:06
Werkgroep Dementievriendelijk IJsselstein zoekt trainers Nieuws 28 mrt, 07:09
Jong en oud hebben veel plezier met het maken van paasstukjes Nieuws 27 mrt, 18:17
Komst en vertrek spelers Montfoort SV'19 Nieuws 27 mrt, 16:41