Montfoort vol gas langs GJS

Algemeen 125 keer gelezen

GJS - Montfoort 1-3

Zaterdag 6 oktober mocht Montfoort afreizen naar Gorinchem voor de wedstrijd tegen GJS.
Vorig seizoen was dit de seizoensopening en wist Montfoort met 1-2 huiswaarts te keren.
In de thuiswedstrijd wist Montfoort een 0-2 achterstand om te buigen naar een 3-2 voorsprong,
maar kreeg het in de allerlaatste seconde van de extra extra blessuretijd nog de gelijkmaker om de oren.
Voor deze wedstrijd stonden beide ploegen na 2 wedstrijden op 1 punt.

Vandaag beloofde dit dus een wedstrijd te worden waar er weer meer dan vol gas gegeven moest worden.
Montfoort begon dan ook zeer scherp aan de wedstrijd en kon in de eerste helft een paar keer gevaarlijk worden.
Ondanks dat Montfoort een veldoverwicht creëerde was de ruststand 0-0.
Direct na rust stapte Nick Koppers zeer scherp het veld in en stoomde direct op over de rechterkant van het veld,
middels een perfect uitgevoerde 1.2. kwam hij alleen voor de keeper van GJS en schoot met rechts schitterend binnen.
Helaas mocht Montfoort niet lang van deze voorsprong genieten.
In de 52ste minuut was het GJS dat met een knappe aanval de 1-1 op het bord zette.
Montfoort begon vol goede moed opnieuw met aanvallen wat resulteerde in de 58ste minuut in een vrije kans voor de goal van Roel Schirra,
Roel dacht de voorsprong binnen te gaan schieten, maar de scheids blies hem terug om een strafschop toe te kennen
aan Denny van Loen die onrechtmatig binnen de 16 meter was neergehaald.
Denny zette zichzelf achter de bal en schoot met veel vertrouwen de bal in de rechterkruising 1-2.
Toen een speler van GJS in de 82ste minuut ook nog zijn tweede gele kaart kreeg en het veld af moest leek de overwinning binnen.
In de 86ste minuut maakte Miquel Ballo aan de kleine onzerkerheid die er nog was een einde en scoorde de 1-3.

Montfoort komt door deze overwinning op 4 punten en bezet een gedeelde 5de plaats.
Komende zaterdag komt promovendus Geinoord op bezoek in Montfoort.
Geinoord staat na 3 wedstrijden nog puntloos op de laatste plaats en zal er alles aan gelegen zijn om een resultaat te halen.
Montfoort wil graag richting de top van de ranglijst dus dit zal een geweldige derby op gaan leveren.
De wedstrijd begint om 14:30 uur met aansluitend zanger Mike Versteeg in de kantine van v.v.Montfoort.
Bij v.v.Montfoort gebeurt meer dus zorg dat je erbij bent !

Auto in brand op De Clinckhoeff in IJsselstein 112 24 apr, 14:21
Trainer Mo Touh maakt overstap naar nieuwe club Sport 24 apr, 09:17
• Marian, Henk en David nemen alvast een kijkje waar het spektakel plaats zal gaan vinden.
Rotary Lopikerwaard organiseert eerste drakenbootrace in IJsselstein Nieuws 24 apr, 03:10
• Sanne, Rachma en Rachel in de buurtkamer van Montfoort in de bibliotheek.
Montfoortse Buurtkamer helpt tegen eenzaamheid Nieuws 23 apr, 16:31
Koeien wat later dan anders de wei in Nieuws 23 apr, 16:12
Storing bij slagbomen IJsselbrug in Montfoort verholpen UPDATE 23 apr, 12:05
Raad Montfoort stemt in met veertig flexwoningen aan de Bleek Nieuws 23 apr, 10:14
Auto's op de Weg der Verenigde Naties in IJsselstein kunnen uitzwenkende trailer niet ontwijken 112 22 apr, 20:37