vv Montfoort wint derde duel op rij

Algemeen 83 keer gelezen

Montfoort heeft afgelopen zaterdag de derde wedstrijd op rij in winst om weten te zetten.Al snel werd in de wedstrijd duidelijk dat Montfoort deze middag de betere ploeg zal zijn.
Echter moet de overwinning dan nog wel binnengehaald worden. GRC-14 werd vanaf minuut 1 teruggedrongen tot in het eigen strafschopgebied.
Montfoort combineerde er lustig op los en de driehoekjes waren dan ook niet te tellen. Na ruim 20 minuten gaf Denny van Loen vanaf links een scherp ingedraaide voorzet
die door alles en iedereen gemist werd en plots in het doel belande. 10 minuten later mocht Bart Roelofs de 2-0 op het bord zetten met een bekeken schot binnen de 16 meter.
Montfoort bleef de eerste helft kans op kans creëren en kreeg in de 40ste minuut ook nog een strafschop. De trefzekere Denny van Loen zette zich achter de bal maar het schot werd knap gekeerd door de doelman.
Vanaf dat moment kwam er iets los bij GRC-14 die dachten dat er in Montfoort toch iets te halen viel.

In de 59ste minuut maakte GRC-14 totaal onnodig de aansluitingstreffer 2-1.
Montfoort bleef de betere ploeg en maakte via Denny van Loen in de 87ste minuut een einde aan alle illusies van GRC-14.
3-1 waardoor Montfoort klimt naar een gedeelde derde plek in de 1ste klasse C.

In de komende week 2 wedstrijden voor Montfoort.
Woensdagavond 20:00 uur bekervoetbal SCH’44 - Montfoort.
Zaterdag op bezoek in Dordrecht bij het onbekende Oranje - Wit.
Deze wedstrijd begint om 15:00 uur.

Provincie Utrecht werkt als aandeelhouder mee aan oplossingen overvol elektriciteitsnet Nieuws gisteren
Werkgroep Dementievriendelijk IJsselstein zoekt trainers Nieuws 28 mrt, 07:09
Jong en oud hebben veel plezier met het maken van paasstukjes Nieuws 27 mrt, 18:17
Komst en vertrek spelers Montfoort SV'19 Nieuws 27 mrt, 16:41