Een stralende voorzitter Jos Bol nam namens de organisatie van de Kerstavond van mevrouw Klein Sprokkelhorst de gemeentelijke onderscheiding in ontvangst (Foto: Tony Buijse)
Een stralende voorzitter Jos Bol nam namens de organisatie van de Kerstavond van mevrouw Klein Sprokkelhorst de gemeentelijke onderscheiding in ontvangst (Foto: Tony Buijse) Foto: Tony Buijse

Fulco de Minstreel voor organisatie Sprokkelavond

Algemeen 85 keer gelezen

De tiende editie van de Kerstavond van mevrouw Klein Sprokkelhorst was voor de organisatoren – naast hard werken – al een feestje op zich. Maar een extra hoogtepunt was de toekenning van Fulco de Minstreel, een gemeentelijke onderscheiding, door burgemeester Van Domburg.

IJSSELSTEIN – Tijdens de openingsceremonie – voor het eerst in het Kasteelpark bij de Kasteeltoren – zette burgemeester Van Domburg, geassisteerd door mevrouw Klein Sprokkelhorst, de avond extra luister bij. Jos Bol, initiatiefnemer, voorzitter en boegbeeld van het Sprokkelevenement, ontving het bijzondere beeldje. Met deze waardering beeldje wordt ook de hele organisatie bedankt voor het evenement dat elk jaar meer bezoekers trekt van binnen en buiten de stad. ‘Cultuur voor cultuur, kwaliteit, ontmoeten en verbinden’, is het motto van de Stichting de Kerstavond van mevrouw Klein Sprokkelhorst. “Een motto dat tot in perfectie wordt uitgevoerd”, aldus de burgemeester. “Wat tien jaar geleden begon als een sfeervolle avond met vertellingen op vijf locaties voor 50 bezoekers, is nu een evenement waar 250 vrijwilligers, 750 artiesten en duizenden fans elkaar op 85 locaties ontmoeten, tegen het decor van de sfeervolle historische binnenstad.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Werkgroep Dementievriendelijk IJsselstein zoekt trainers Nieuws gisteren
Afbeelding
Jong en oud hebben veel plezier met het maken van paasstukjes Nieuws 27 mrt, 18:17
Afbeelding
Komst en vertrek spelers Montfoort SV'19 Nieuws 27 mrt, 16:41
• Carla Post wilde een speeltuin voor álle kinderen.
Tien jaar speeltuin Kloosterplantsoen Nieuws 27 mrt, 08:54
Afbeelding
RMN: gewijzigde dienstverlening rondom Pasen Nieuws 27 mrt, 08:38
Afbeelding
Keukenbrand aan Lanceerplaats in IJsselstein 112 26 mrt, 21:03
• Gijs (l) en Bram hopen veel geld op te halen voor KiKa.
Broers doen halve triathlon voor KiKa Nieuws 26 mrt, 07:10
Afbeelding
Cheque voor 17e eeuws schilderijtje van vroegere burgemeester Montfoort Nieuws 25 mrt, 17:10