Een stralende voorzitter Jos Bol nam namens de organisatie van de Kerstavond van mevrouw Klein Sprokkelhorst de gemeentelijke onderscheiding in ontvangst (Foto: Tony Buijse)
Een stralende voorzitter Jos Bol nam namens de organisatie van de Kerstavond van mevrouw Klein Sprokkelhorst de gemeentelijke onderscheiding in ontvangst (Foto: Tony Buijse) (Foto: Tony Buijse)

Fulco de Minstreel voor organisatie Sprokkelavond

  •   keer gelezen

De tiende editie van de Kerstavond van mevrouw Klein Sprokkelhorst was voor de organisatoren – naast hard werken – al een feestje op zich. Maar een extra hoogtepunt was de toekenning van Fulco de Minstreel, een gemeentelijke onderscheiding, door burgemeester Van Domburg.


IJSSELSTEIN – Tijdens de openingsceremonie – voor het eerst in het Kasteelpark bij de Kasteeltoren – zette burgemeester Van Domburg, geassisteerd door mevrouw Klein Sprokkelhorst, de avond extra luister bij. Jos Bol, initiatiefnemer, voorzitter en boegbeeld van het Sprokkelevenement, ontving het bijzondere beeldje. Met deze waardering beeldje wordt ook de hele organisatie bedankt voor het evenement dat elk jaar meer bezoekers trekt van binnen en buiten de stad. ‘Cultuur voor cultuur, kwaliteit, ontmoeten en verbinden’, is het motto van de Stichting de Kerstavond van mevrouw Klein Sprokkelhorst. “Een motto dat tot in perfectie wordt uitgevoerd”, aldus de burgemeester. “Wat tien jaar geleden begon als een sfeervolle avond met vertellingen op vijf locaties voor 50 bezoekers, is nu een evenement waar 250 vrijwilligers, 750 artiesten en duizenden fans elkaar op 85 locaties ontmoeten, tegen het decor van de sfeervolle historische binnenstad.”

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten