Addie probeert het blok van Gemini te omzeilen
Addie probeert het blok van Gemini te omzeilen (Foto: Peter van Zijl)

Vives-heren stellen teleur tegen Gemini

  •   keer gelezen

Afgelopen zaterdag kwam heren 1 uit tegen oude rivaal Gemini-kangeroes. En inderdaad, de juiste schrijfwijze is kangoeroes, maar kennelijk was dat bij de naamgevers niet bekend. Maar goed, we accepteren het maar weer, zoals we ook afgelopen wedstrijd aardig wat moesten slikken.


Gemini was zaterdag een klasse beter, waar de laatste ontmoeting ongeveer anderhalf jaar geleden nog door VIVES met 3-1 werd gewonnen dolven de IJsselsteiners deze keer het onderspit. De eerste 3 sets zat VIVES geen moment in de wedstrijd terwijl de mannen uit Voorschoten juist zeer degelijk speelden.

Alleen de laatste kon VIVES bijblijven, Gemini leek tevreden met de 4 behaalde punten waardoor VIVES met hard werken toch nog een setje kon pakken.

Werk aan de winkel dus voor de IJsselsteiners die hun 3de verlies op rij leden. Iets wat de heren al jaren niet meer gebeurd is. Volgende week hebben de heren een vrij weekend vanwege de herfstvakantie, op 3 november spelen de heren in Capelle aan de IJssel tegen VCN om 14:15. We kunnen uw steun goed gebruiken!

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten