Met gebruik van beeldmateriaal bestaat de quiz uit zowel multiple choice- als open vragen. Misschien ook wel ovder de Dorpstraat. (Foto: Vereniging Oud-Linschoten)
Met gebruik van beeldmateriaal bestaat de quiz uit zowel multiple choice- als open vragen. Misschien ook wel ovder de Dorpstraat. (Foto: Vereniging Oud-Linschoten) (Foto: Oud Linschoten)

Wie wint de Linschoterquiz?

  •   keer gelezen

LINSCHOTEN - Wie wordt ‘Linschoter van 2018’. Vereniging Oud-Linschoten (VOL) organiseert elke tweede zaterdag van de maand een Thema Inloopochtend. Deze keer is er anders dan gebruikelijk geen presentatie of lezing, maar tijdens de tweede Linschotenquiz zal naar opgedane kennis worden gevraagd.


Hoewel al 40 jaar niet meer in Linschoten woonachtig, viel de in Linschoten geboren Hanny Kruithof de Wit deze titel in februari 2017 ten deel. Om te kunnen winnen hoef je niet in Linschoten opgegroeid te zijn en ook niet - meer - te wonen. Met een gezonde belangstelling over Linschoten en haar inwoners behoort winst zeker tot de mogelijkheden. Zelfs als de aandacht naar historie van Linschoten pas later werd aangewakkerd is deze quiz aan te bevelen. Met gebruik van beeldmateriaal, multiple choice- en open vragen over het oude Linschoten is deelname tevens een kans om spelenderwijs kennis te maken met het dorp en haar cultuur.
De Linschoterquiz wordt, ook voor niet-leden, gehouden op zaterdag 10 november in het verenigingslokaal aan de Laan van Rapijnen 40. Om 10.00 uur staat de koffie klaar in het lokaal op de eerste etage van scholencomplex De Brede Vaart. De quiz begint om 10.30 uur. In het gebouw is een lift aanwezig. Verzoek is wel om zelf om schrijfgerei mee te nemen.

www.oudlinschoten.nl

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten