MSV’19 wint opnieuw een thuiswedstrijd

Algemeen 181 keer gelezen


De wedstrijd van deze zondag, waarbij het Haagse Wanica Star de tegenstander was van v.v. MSV’19 zal zeker niet de boeken in gaan als een enerverende pot voetbal. Daarvoor waren de Hagenezen te zwak en bleef de thuisclub teveel tobben met zichzelf, waardoor er een saaie partij ontstond, die het weinige publiek wat door het affiche gelokt was ook niet in vervoering kon brengen.
Zeker in de eerste helft bewees Wanica Star afkomstig te zijn uit de regeringshoofdstad: bij elke beslissing van de scheidsrechter en na vrijwel elke voetbal-actie ontstonden er einde- en oeverloze discussies en bleven spelers langdurig op de grond liggen, zodat de wedstrijd zich voortsleepte als ware het het kabinet: traag en besluiteloos.
De wedstrijd was nauwelijks twee minuten onderweg toen MSV-er Robin Stokman zijn ploeg op voorsprong had kunnen, nee moeten zetten, maar de vleugelspits was niet scherp genoeg. Eventjes later mocht de thuisploeg twee corners op rij nemen, waarbij de laatste eindigde in een bal naast geschoten door Wouter Scholman.
Na 25 minuten spel nam thuisclub MSV’19 toch een 1-0 voorsprong via Scholman, die vanuit de kluts na een corner de bal in het lege doel prikt.
Vlak voor verstrijken van de eerste helft wist MSV’19 vervolgens de voorsprong te verdubbelen, waarbij Scholman opnieuw de doelpuntenmaker was (voorzet Robin Stokman).
In de tweede helft lukt het de thuisclub aanvankelijk niet om meer afstand te nemen van de bezoekers, al krijgt de ploeg kans op kans, zodat Wanica Star al improviserend op de been kan blijven.
Diep in de tweede helft kan MSV’19 vervolgens optimaal profiteren van de ruimte die de tegenstander weggeeft in pogingen om een aansluitingstreffer te forceren: opnieuw is de doelpuntenmaker Wouter Scholman, zodat deze een, weliswaar niet loepzuivere, hattrick op zijn naam mag schrijven. Vlak voor het verstrijken van de wedstrijdtijd profiteert MSV’19 nog een keertje van de gaten die de Wanica Star verdediging laat vallen en is het MSV-spits Jort van Geffen die het doelpunt mag maken van zijn teamgenoot Scholman: 4-0.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Raad Montfoort stemt in met veertig flexwoningen aan de Bleek Nieuws 7 uur geleden
Afbeelding
Auto's op de Weg der Verenigde Naties in IJsselstein kunnen uitzwenkende trailer niet ontwijken 112 21 uur geleden
Afbeelding
Droomdag voor 9-jarige Theodoor uit IJsselstein Nieuws gisteren
• Er kon ook volop geknutseld, getekend, gekleurd en geschilderd worden.
IJsselveld-Oost viert zijn buurtfeest Nieuws gisteren
• De ondertekening van de overeenkomst.
Onderwijsbegeleiding voor álle kinderen met Fit4talent in Bibliotheek IJsselstein Nieuws gisteren
Afbeelding
Op & Top Vrouw bij Sisters Event in Dorpshuis Benschop Nieuws 22 apr, 14:18
• Twee van de winnaars. In totaal waren er 36 bekers te vergeven.
Prijzenregen tijdens clubkampioenschappen Apollo Sport 22 apr, 11:45
Afbeelding
IJsseloever Dames 1 nog niet uit gevarenzone Sport 22 apr, 09:09