Foto: Richard van Hoek

Wie is jouw clubheld?

  •   keer gelezen

Het AD zet zich graag in voor de amateursport. Dichtbij, in de regio, geeft een sportvereniging kans aan groot en klein talent. De inbreng van clubvrijwilligers is daarbij onmisbaar. Op alle sportverenigingen ons land kom je hem of haar tegen: dat superlid zonder wie alles in het honderd zou lopen, de vrijwilliger die vaak onzichtbaar zijn werk doet voor velen, of het nu gaat om de boekhouding of het wassen van de shirts. Deze vrijwilligers wil de krant in het zonnetje zetten met de verkiezing Clubhelden van de amateursport.


Tiny Heijmans van voetbalvereniging Nooit Gedacht uit Geffen (NB) won vorig jaar de verkiezing en de €10.000 voor de club. “Ik moest het als regiowinnaar van het Brabants Dagblad, opnemen tegen de 14 andere regiowinnaars. Iedereen kreeg vragen voorgelegd, maar bij mij gingen die alleen over Ruud van Nistelrooy, dus dat nam de spanning wel wat weg. Toen ik hoorde dat ik gewonnen had was ik zo blij.” Wat heb je met het geld gedaan? “Niks nog. Volgend jaar bestaat Nooit Gedacht 90 jaar, dat is een mooie gelegenheid om die 10.000 euro te besteden. Niet aan een feest, maar aan zaken waar onze vrijwilligers iets aan hebben.”
Kent u zelf zo’n clubheld die veel tijd in de club steekt? Meld hem of haar snel aan. De winnende held ontvangt €10.000 voor de club. Je maakt zelf kans op een reis naar Liverpool met 2 tickets voor Liverpool-Chelsea. 

zuid.zenderstreeknieuws.nl/clubheld

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten