VVIJ niet langs Oliveo in matig duel

Algemeen 91 keer gelezen

Zondag trad VVIJ aan tegen OLIVEO uit Pijnacker. Op papier had wellicht VVIJ de beste papieren, meer punten o.a. en OLIVEO had zijn laatste twee wedstrijden verloren Ondanks het toch wel goede weer, zonnetje, was de opkomst matig te noemen.

Nu was het duel tussen VVIJ en OLIVEO ook niet bepaald de wedstrijd die veel toeschouwers zich gaan herinneren. Zowel VVIJ als OLIVEO hadden kansen de score te openen, VVIJ’s niet direct uitgespeelde kansen tov OLIVEO, die wellicht twee a drie uitgespeelde kansen kreeg, Vooral op het einde van de 2e helft raakte OLIVEO de onderkant van de lat, werd een goal terecht wegens buitenspel afgekeurd. VVIJ ‘s grootste kans was voor Ido Looren de Jong maar zijn inzet werd geblokt, door een teamgenoot en OLIVEO speler, Het was voor OLIVEO de eerste maal dit seizoen de “nul: hield, eveneens niet scoorde.gelet op hun doelsaldo vooraf van 20 om 21. VVIJ’s start was veelbelovend, maar na 20 minuten was dat min of meer voorbij, en toonde OLIVEO zich aan het front. De 0-0 ruststand was dan ook een goede weerspiegeling van het gebodene. Na de thee veranderde niet veel aan het spelbeeld. Aan VVIJ zijde werd de indruk gewekt dat naarmate de wedstrijd vorderde, het tankje min of meer leeg was en OLIVEO mede daardoor een “’ betere”indruk maakte. Over de 90 minuten was de 0-0 eindstand correct, beide teams verdienden allebei een punt zondermeer, maar een echte winnaar was noch de thuisclub of bezoekers. Hoewel de bezoekers misschien hier een andere mening zouden hebben, maar vermoedeliijk gebaseerd is op de laatste minuten van dit matige duel, dat niet vervelend, maar ook niet sprankelend. Volgende week wacht VVIJ een zware wedstrijd in Berkel en Rodenrijs bij TOGB, de club met na vandaag de beste papieren op de 1ste periodetitel, maar dan zal VVIJ moeten worden verslagen en dan rest nog een wedstrijd. Gaat VVIJ roet in het eten gooien of moet men genoegen nemen met de huidige derde plaats.? Een derde plaats aan het eind van de rit na 26 wedstrijden zal ongetwijfeld voor VVIJ een pracht prestatie zijn,\ Het jeugdige VVIJ, helaas zonder een echte leider, zal dit seizoen veel pieken en dalen laten zien, zoiets is inherent aan een jonge ploeg. Hard werken en knokken voor elk puntje zal veelal het devies zijn.

Werkgroep Dementievriendelijk IJsselstein zoekt trainers Nieuws 28 mrt, 07:09
Jong en oud hebben veel plezier met het maken van paasstukjes Nieuws 27 mrt, 18:17
Komst en vertrek spelers Montfoort SV'19 Nieuws 27 mrt, 16:41
Cheque voor 17e eeuws schilderijtje van vroegere burgemeester Montfoort Nieuws 25 mrt, 17:10