Het was een gezellige middag, waar ook werd geproost op de nieuwe actie en de ontmoetingen die daardoor gerealiseerd kunnen worden. (Foto: Met je Hart)
Het was een gezellige middag, waar ook werd geproost op de nieuwe actie en de ontmoetingen die daardoor gerealiseerd kunnen worden. (Foto: Met je Hart) Foto: Stichting Met je Hart

Nieuwe campagne ‘Eet met je hart’ van start

Algemeen 81 keer gelezen

In het Wapen van Linschoten is vrijdag voor Montfoort en Linschoten, net als in 26 andere gemeenten, de campagne ‘Eet met je hart’ van stichting ‘Met je hart’ van start gegaan.

Montfoort/Linschoten - Het startsein werd gegeven in aanwezigheid van ambassadeur burgemeester Van Hartskamp. Naast vrijwilligers, ondernemers en Lions Het Stigt waren er ook ouderen aanwezig die de stichting omarmd heeft.
Sinds 1 november komt er zes weken lang in de deelnemende restaurants in Montfoort en Linschoten 1 euro bovenop de tafelrekening van alle gasten die komen eten. Voor elk restaurant dat deelneemt, kunnen de vrijwilligers van de stichting Met je Hart waardevolle ontmoetingen organiseren voor kwetsbare ouderen.

Daarnaast hebben diverse ondernemers uit Montfoort en Linschoten acties bedacht om voor de stichting Met je hart geld in te zamelen. Van een lekker broodje tot aan de verkoop van een zeephartje, waarvan dan een klein bedrag voor de stichting is.

Bovendien kreeg de stichting van Lions Het Stigt een cheque uitgereikt van 1.600 euro, ingezameld met onder meer acties rond Moederdag en Fietsen met Pinksteren.

Het was een gezellige middag met een formeel begin en een toost op de nieuwe actie en de ontmoetingen die daardoor gerealiseerd kunnen worden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Prijswinnaar Koene met zijn Playstation 5.
Prijswinnaars Spellensatie gefeliciteerd Nieuws 5 uur geleden
Afbeelding
Marco van Dijk nieuwe trainer VV Linschoten Sport 19 uur geleden
Afbeelding
Werkzaamheden aan oevers Korte Linschoten Westzijde zijn bijna klaar Nieuws 22 uur geleden
Afbeelding
Provincie Utrecht werkt als aandeelhouder mee aan oplossingen overvol elektriciteitsnet Nieuws 28 mrt, 13:06
Afbeelding
Werkgroep Dementievriendelijk IJsselstein zoekt trainers Nieuws 28 mrt, 07:09
Afbeelding
Jong en oud hebben veel plezier met het maken van paasstukjes Nieuws 27 mrt, 18:17
Afbeelding
Komst en vertrek spelers Montfoort SV'19 Nieuws 27 mrt, 16:41
• Carla Post wilde een speeltuin voor álle kinderen.
Tien jaar speeltuin Kloosterplantsoen Nieuws 27 mrt, 08:54