Het was een gezellige middag, waar ook werd geproost op de nieuwe actie en de ontmoetingen die daardoor gerealiseerd kunnen worden. (Foto: Met je Hart)
Het was een gezellige middag, waar ook werd geproost op de nieuwe actie en de ontmoetingen die daardoor gerealiseerd kunnen worden. (Foto: Met je Hart) (Foto: Stichting Met je Hart)

Nieuwe campagne ‘Eet met je hart’ van start

  •   keer gelezen

In het Wapen van Linschoten is vrijdag voor Montfoort en Linschoten, net als in 26 andere gemeenten, de campagne ‘Eet met je hart’ van stichting ‘Met je hart’ van start gegaan.


Montfoort/Linschoten - Het startsein werd gegeven in aanwezigheid van ambassadeur burgemeester Van Hartskamp. Naast vrijwilligers, ondernemers en Lions Het Stigt waren er ook ouderen aanwezig die de stichting omarmd heeft.
Sinds 1 november komt er zes weken lang in de deelnemende restaurants in Montfoort en Linschoten 1 euro bovenop de tafelrekening van alle gasten die komen eten. Voor elk restaurant dat deelneemt, kunnen de vrijwilligers van de stichting Met je Hart waardevolle ontmoetingen organiseren voor kwetsbare ouderen.

Daarnaast hebben diverse ondernemers uit Montfoort en Linschoten acties bedacht om voor de stichting Met je hart geld in te zamelen. Van een lekker broodje tot aan de verkoop van een zeephartje, waarvan dan een klein bedrag voor de stichting is.

Bovendien kreeg de stichting van Lions Het Stigt een cheque uitgereikt van 1.600 euro, ingezameld met onder meer acties rond Moederdag en Fietsen met Pinksteren.

Het was een gezellige middag met een formeel begin en een toost op de nieuwe actie en de ontmoetingen die daardoor gerealiseerd kunnen worden.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten