IJsseloever D1 -Hudito D1 Foto: Tony Buijse

Winst voor IJsseloever Dames

Algemeen 78 keer gelezen

IJsselstein 11 november 2018

Na twee nederlagen kan het Dames 1 team volle wedstrijdpunten goed gebruiken. Voor het eerst in lange tijd speelde de hockeydames zonder invalsters. Een aantal speelsters die enige tijd geblesseerd waren, maakten hun rentree. Op bezoek zijn de dames van Hudito, uit Delft. Vanaf de afslag speelt IJsseloever met veel druk op de bal, en domineert sterk in het eerste deel van de wedstrijd. Al in de derde minuut scoort Sabine Goemans, na een fraaie aanval, 1-0. Tien minuten later slaat Sabine Goemans de bal hard onder de Delftse keepster door en is het 2-0. Een minuut later weet Hudito 2-1 te scoren. Dat is dan ook de ruststand.

In de tweede helft krijgt Hudito meer grip op de wedstrijd en weet goede kansen te creëren. In de 19de minuut krijgt IJsseloever een strafcorner. Annemarie den Haan neemt de strafcorner en weet uiteindelijk zelf te scoren. De stand is dan 3-1. Hudito gaat op dezelfde voet door met hockeyen en maakt enige minuten later 3-2. In de slotfase van de wedstrijd krijgt IJsseloever een reeks groene kaarten. Hudito probeert gebruik te maken van de tijdelijke overmacht. Maar de thuisploeg weet goed te verdedigen. Na het laatste fluitsignaal is de eindstand 3-2 en blijven de punten dus in IJsselstein.

IJsseloever Dames 1 staat nu op de 10de plek in de poule, boven Roomburg en Dordrecht.
IJsseloever D1- Hudito D1: eindstand: 3-2

Op 18 november 2018 speelt Dames 1 uit , tegen Warande Dames 1. De wedstrijd start om 12:45u.
MHC De Warande, Warandelaan 7, 4904PA Oosterhout.

IJsseloever Heren 1 winnen uit bij Phoenix.

Heren 1 speelde uit bij Phoenix, in Zeist. In de eerste helft domineerde de IJsselsteiners grotendeels de wedstrijd en scoorden drie keer, Joren Straatman scoorde na ruim een kwartier de 1-0, Mitch Vermeij en Niels Jansen zorgden voor een ruststand van 0-3. Na de rust herpakte Phoenix zich nog, voerde de druk flink op om het tij te keren. Uit een strafcorner scoorde ze 1-3. En in de slotfase werd het 2-3 waarna de thuisploeg alles op alles zette om een gelijkmaker te scoren. Uiteindelijk bleef het bij die stand door goed verdedigend werk van IJsseloever en gaan de punten mee naar IJsselstein.

IJsseloever Heren 1 staat nu op de 8ste plaats in de poule.
Phoenix H1 - IJsseloever H1, eindstand: 2-3

Op 18 november 2018 speelt Heren 1 thuis tegen Huizen. De wedstrijd begint om 14:45u.
Hockey Club IJsseloever, Sportpark IJsseloever, Zomerdijk 42, 3402 MJ IJsselstein.

Voor meer informatie over hockey wedstrijden van IJsseloever Heren 1 en Dames 1, kijk op www.hcij.nl

Donaties maken AED op scoutingclubgebouw in IJsselstein mogelijk Nieuws 17 uur geleden
PvdA IJsselstein wil een solidariteitsfonds voor basisscholen Nieuws 19 uur geleden
• De huidige bestuursleden: Gerard Vendrig, Piet van Kats en Harry van Rooijen
Hoe mannenkoor St. Caecilia uit Cabauw opeens 100 jaar werd Nieuws 21 uur geleden
• Voorzitter Jeanette de Neijs
PSIJ adviseert gemeente en inwoners met vragen in sociaal domein Nieuws 16 apr, 18:00
• Jeroen en Sis openen Deb Butik
Kledingwinkel Deb Butik opent naast Deb Koncept: samen sterk in eigen segment Zakelijk 16 apr, 17:45
• De 18de-eeuwse slingermuur bekend onder de naam 'slangenmuur' is toe aan restauratie.
Mooie plannen voor erfgoedherstel in Montfoort en Linschoten Nieuws 16 apr, 17:12
Foto ter illustratie
Man (32) uit Utrecht in Linschoten opgepakt voor cocaïnehandel 112 16 apr, 15:43
• De huidige vijf leden van het inwonerscollectief SIEL.
Lopiks energiecollectief zoekt betrokken inwoners Nieuws 16 apr, 15:33