Nog voordat de deuren officieel opengingen, stond de winkel al vol. De organisatie van een feest voor de eenzame ouderen van Oudewater kan beginnen. (Ingezonden foto)
Nog voordat de deuren officieel opengingen, stond de winkel al vol. De organisatie van een feest voor de eenzame ouderen van Oudewater kan beginnen. (Ingezonden foto) Foto: Ingezonden foto

Opbrengst Sale Oudewater boven alle verwachting

Algemeen 106 keer gelezen

Met een opbrengst van maar liefst 6.500 euro is de actie Sale Oudewater van een groep vriendinnen zeer succesvol te noemen en kan de organisatie van een feest voor de eenzame ouderen van Oudewater beginnen.

Oudewater - Afgelopen vrijdag opende hun Pop-Up Store Sale Oudewater haar deuren aan de Donkere Gaard voor de verkoop van exclusieve tweedehands kleding. Het idee ontstond bij het opruimen van de kledingkasten. Als een olievlek verspreidde het nieuws zich. Zakken vol kleding werden gebracht.en nog voordat de deuren officieel opengingen, stond de winkel al vol. Jacqueline van der Werf: “Zoveel leuke en lieve reacties, zoveel klanten en donateurs en dan die enorme opbrengst. Hiermee kunnen we echt een leuke middag organiseren.” En Daniëlle Raaphorst: “De komende week werken we onze bruisende ideeën uit en we prikken een datum voor dit leuke feest. We kunnen niet wachten.”
De vriendinnen doen ook een oproep. Ken je iemand die zo’n feest verdient, die eenzaam is en het leuk zou vinden om een middag onder de mensen te zijn, stuur dan een email naar jacqvdwerf@gmail.com. En vertel kort iets over deze man of vrouw en waarom zij of zij een uitnodiging voor dit feest zou moeten ontvangen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Thijme ontvangt de award van burgemeester De Graaf in bijzijn van kinderburgemeester Jessie Broekhuizen en jongerenwerker Yoeri Dudka
Enthousiaste Thijmen uit Benschop ontvangt Jongerenaward Nieuws 15 uur geleden
Afbeelding
Auto in brand op De Clinckhoeff in IJsselstein 112 24 apr, 14:21
Afbeelding
Trainer Mo Touh maakt overstap naar nieuwe club Sport 24 apr, 09:17
• Marian, Henk en David nemen alvast een kijkje waar het spektakel plaats zal gaan vinden.
Rotary Lopikerwaard organiseert eerste drakenbootrace in IJsselstein Nieuws 24 apr, 03:10
• Sanne, Rachma en Rachel in de buurtkamer van Montfoort in de bibliotheek.
Montfoortse Buurtkamer helpt tegen eenzaamheid Nieuws 23 apr, 16:31
Afbeelding
Koeien wat later dan anders de wei in Nieuws 23 apr, 16:12
Afbeelding
Storing bij slagbomen IJsselbrug in Montfoort verholpen UPDATE 23 apr, 12:05
Afbeelding
Raad Montfoort stemt in met veertig flexwoningen aan de Bleek Nieuws 23 apr, 10:14