Godsbeelden in Protestante Gemeente Montfoort

  •   keer gelezen

Wie is God voor u ? Is God een herder? Een vader of moeder? Een rechter ? Is God streng of juist genadig ? Een mensenredder ? Oftewel:; Welk beeld heeft u van God ? Daarover gaat het in deze kerkdienst en natuurlijk horen we ook wat de bijbel ervan zegt.


Op zondag 18 november om 10.00 is er in kerkgebouw De Rank, Verlengde Hoogstraat 26 in Montfoort een PLUSdienst over een dit onderwerp. Een PLUSdienst is een kerkdienst nieuwe stijl , die de Protestantse Gemeente Montfoort 4 keer per jaar organiseert. Voorganger is Corjan Matsinger, bekend van de EO. Corjan Matsinger is vader van vier kinderen, religieus trendwatcher, jongerenwerker en auteur van diverse boekenk.Hij vertelt in prikkelende en begrijpelijke taal over dit onderwerp.

De kerkdienst is ook heel geschikt als je niet of maar heel af te toe in een kerk komt. Voor en na de dienst is er wat te drinken. Muzikale begeleiding wordt verzorgd door de band Heart of Unity uit Purmerend. Iedereen is van harte welkom en de entree is gratis.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten