Op ludieke wijze vertelde Frans van Seumeren, geïllustreerd met een film, over de spectaculaire berging van de  Russische onderzeeër de Koersk in 2001. (Foto:  Gerard van der Lit)
Op ludieke wijze vertelde Frans van Seumeren, geïllustreerd met een film, over de spectaculaire berging van de Russische onderzeeër de Koersk in 2001. (Foto: Gerard van der Lit) (Foto: Gerard van der Lit)

Spannende verhalen tijdens sponsoravond MSV’19

  •   keer gelezen

MSV’19 organiseerde afgelopen donderdagavond de jaarlijkse sponsoravond. Als gastspreker was ditmaal Frans van Seumeren uitgenodigd.


Montfoort - De succesvolle ondernemer uit De Meern en tevens eigenaar van FC Utrecht vertelde de ongeveer 250 aanwezigen op boeiende wijze over ondernemerschap en het avontuur van het bergen van de Russische onderzeeër De Koersk in 2001. Op ludieke wijze vertelde Van Seumeren , geïllustreerd met een film, hoe hij en zijn broer Jan met kerels van Mammoet uit de omgevingen van Montfoort de onderzeeër succesvol boven water brachten. En dat terwijl niemand van die mannen ooit eerder gevaren hadden.Ook deed hij een boekje open over zijn ervaringen bij FC Utrecht.
De avond stond ook in het teken van het ondertekenen van het sponsorcontract met Vendrig- IIsselstein BV. Na meer dan 40 jaar sponsor te zijn geweest van het 2e elftal is dit bedrijf met ingang van dit seizoen hoofdsponsor van alle 48 jeugdelftallen. Directeur Rudolf Vendrig gaf aan trots te zijn dat zijn bedrijfsnaam prijkt op de nieuwe shirts van de bijna 500 jeugdleden van de vereniging.
Voorzitter Gijsbert Klein trapte de avond af en informeerde de gasten ook over het fusietraject met VV Montfoort.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten