Luuk von Burg gaat voor een driepunter
Luuk von Burg gaat voor een driepunter Foto: Freek Bekkers

Jump boekt eenvoudige monsterzege

Algemeen 91 keer gelezen

De basketballers van Jump IJsselstein hebben zich flink laten gelden in Dordrecht afgelopen zaterdag. Het Dordtse Rowic was geen partij voor de IJsselsteiners, die een klinkende 60 - 119 overwinning binnensleepten.

Vanaf minuut één was er geen twijfel over wie de wedstrijd ging winnen. Met een aantal goed vrijgespeelde scores nam Jump direct een ruime voorsprong. In de rust stond al een comfortabele 30 - 61 voorsprong op het scorebord.

Na rust speelden de IJsselsteiners de wedstrijd gestructureerd uit. De bal ging goed rond, waaruit sierlijke scores ontstonden.
‘De opmars van Jump is nog niet gestopt en ik denk dat dat ook nog even niet gaat gebeuren’, zei coach Jelte Gunter na de wedstrijd trots.
De volgende wedstrijd van Jump is aanstaande zaterdag om 18.15u, als de IJsselsteiners het opnemen tegen direct concurrent Westland Stars in de thuishal ‘t Heem.

Raad Montfoort stemt in met veertig flexwoningen aan de Bleek Nieuws 9 uur geleden
Auto's op de Weg der Verenigde Naties in IJsselstein kunnen uitzwenkende trailer niet ontwijken 112 23 uur geleden
Droomdag voor 9-jarige Theodoor uit IJsselstein Nieuws 22 apr, 16:50
• Er kon ook volop geknutseld, getekend, gekleurd en geschilderd worden.
IJsselveld-Oost viert zijn buurtfeest Nieuws 22 apr, 16:25
• De ondertekening van de overeenkomst.
Onderwijsbegeleiding voor álle kinderen met Fit4talent in Bibliotheek IJsselstein Nieuws 22 apr, 16:20
Op & Top Vrouw bij Sisters Event in Dorpshuis Benschop Nieuws 22 apr, 14:18
• Twee van de winnaars. In totaal waren er 36 bekers te vergeven.
Prijzenregen tijdens clubkampioenschappen Apollo Sport 22 apr, 11:45
IJsseloever Dames 1 nog niet uit gevarenzone Sport 22 apr, 09:09