Geflatteerde winst VVIJ op Excelsior´20

Algemeen 88 keer gelezen

VVIJ heeft zich ten koste van Excelsior’20 enigszins hersteld van de zwakke beurt vorige week in Vlaardingen. Het werd na 90 minuten een 3-0 zege, die zeker was verdiend, na een betere tweede helft.

De eerste helft kan kort worden samengevat als zijnde1e. veel goede wil aan beide kanten, 2e. te weinig vernuft 3e, een zekere penalty voor Excelsior’20 die niet werd toegekend 4e. de voorsprong van VVIJ na een vlot lopende aanval, plus wat onvrijwillige samenwerking van Excelsior defensie (met name de doelverdediger 5e twee gele kaarten voor VVIJ 6e; meer balbezit voor de bezoekers.. Na de thee een beter VVIJ dat bij tijd en wijle beter in de wedstrijd zat, . 75e minuut een goedmakertje scheids , na vermeende overtreding van VVIJ. alsnog penalty Excelsior’20, maar gestopt door Stefan Kolvers . .Hierna hervatte VVIJ de betere tweede periode; Invaller Nik Jongbloed een perfect finish; 2-0 na 86 minuten (Roland Truggelaar, en Ido Looren de Jong de voorbereiders).In de slot-fase scoorde Excelsior’20 alsnog, maar deze vond geen genade in de ogen van de scheidsrechter, In de extra tijd bezorgde Roland Truggelaar, speelde zich knap vrij, een niet te missen kans voor Daniel Willekes 3-0 . Tenslotte; de ambiance voor deze wedstrijd was gering, slechts kluitjes toeschouwers langs de lijn en op de tribune, maar wellicht volgende week in de thuiswedstrijd tegen sv Wippolder, een betere opkomst.

Auto in brand op De Clinckhoeff in IJsselstein 112 24 apr, 14:21
Trainer Mo Touh maakt overstap naar nieuwe club Sport 24 apr, 09:17
• Marian, Henk en David nemen alvast een kijkje waar het spektakel plaats zal gaan vinden.
Rotary Lopikerwaard organiseert eerste drakenbootrace in IJsselstein Nieuws 24 apr, 03:10
• Sanne, Rachma en Rachel in de buurtkamer van Montfoort in de bibliotheek.
Montfoortse Buurtkamer helpt tegen eenzaamheid Nieuws 23 apr, 16:31
Koeien wat later dan anders de wei in Nieuws 23 apr, 16:12
Storing bij slagbomen IJsselbrug in Montfoort verholpen UPDATE 23 apr, 12:05
Raad Montfoort stemt in met veertig flexwoningen aan de Bleek Nieuws 23 apr, 10:14
Auto's op de Weg der Verenigde Naties in IJsselstein kunnen uitzwenkende trailer niet ontwijken 112 22 apr, 20:37