Fortissimo 1
Fortissimo 1 (Foto: Kitty van Houten)

Fortissimo wint streekderby tegen HKC

  •   keer gelezen

De korfballers van Fortissimo hebben afgelopen zaterdag met gemak gewonnen van het Utrechtse HKC. Al jaren is de ontmoeting tussen beide ploegen een waren titanenstrijd. Het is het Ajax – Feyenoord onder de korfbalverenigingen in de regio.

Tijdens de veldcompetitie werd de wedstrijd beslist in een gelijkspel door een turbulente beslissing van de scheidsrechters. In de slotseconde kwamen de Utrechters voor maar de scheidsrechter keurde het doelpunt af.

Beide teams waren gebrand op een overwinning en gingen vanaf het fluitsignaal vol in de aanval. Het resulteerde in spannende momenten waarbij de emoties zowel in het veld als tussen de meegereisde supporters hoog opliep. Na de rust liepen de IJsselsteiners verder uit maar de Utrechtse formatie liet niet los. Eindstand 21-18

De Reserves speelden eveneens tegen de reserves van HKC. Een spannende eerste helft waarbij beide ploegen gelijk omgingen. Coach Ruben Visscher begon na de rust met wat tactische wissels waardoor uiteindelijk een nette eindstand 22-16 op het scorebord getoond kon worden.


Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten