Oorkondes en medailles voor de jubilarissen met v.l.n.r. Paul Ebskamp, Jasper Hoogendoorn, Maikel Scheel en Jeffrey Vos en een Koninklijke Onderscheiding voor John Lissenburg (Foto: Paul van den Dungen)
Oorkondes en medailles voor de jubilarissen met v.l.n.r. Paul Ebskamp, Jasper Hoogendoorn, Maikel Scheel en Jeffrey Vos en een Koninklijke Onderscheiding voor John Lissenburg (Foto: Paul van den Dungen) (Foto: Paul van den Dungen)

Hulde voor 10, 15 en 25 jaar brandweerdienst

  •   keer gelezen

Een keer per jaar organiseert de brandweerpost Montfoort van de VRU een korpsavond waar verschillende brandweerlieden in het zonnetje worden gezet. Zo ook afgelopen zaterdagavond.


Montfoort - Na een gezellige maaltijd, opende Postcommandant Paul Ebskamp de avond. Hij verwelkomde burgemeester Van Hartskamp, alsook een aantal gemeenteraadsleden. In zijn toespraak keek hij met gemengde gevoelens terug op het afgelopen jaar, waarin de post al 55 keer was gealarmeerd voor zowel brand, hulpverlening als ongevallen. Tijdens deze druk bezochte avond in de kazerne van Montfoort, werden door burgemeester Petra van Hartskamp oorkondes uitgereikt aan Maikel Scheel en Jeffrey Vos voor 10 jaar brandweerdienst. Jasper Hoogendoorn en Paul Ebskamp werden in het zonnetje gezet voor hun respectievelijk 15 en 25 jarig dienstverband bij de brandweer. Hun partners werden niet vergeten en ontvingen een fraaie bos bloemen. Eerder dit jaar was er in kleine kring al afscheid genomen van Albert Werkhoven. Vanavond werd ook Yehudi Meijer welkom geheten als nieuw lid.
Verrassend moment van deze avond was toch wel de uitreiking van een Koninklijke Onderscheiding aan de sinds vorige maand oud-brandweerman, John Lissenburg.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten