Wederom winst voor VVIJ

Algemeen 36 keer gelezen

VVIJ heeft de voorlaatste wedstrijd van het jaar 2018 afgesloten zoals het was begonnen, met een overwinning: 4-3 tegen SV Wippolder.

Het was beslist geen gemakkelijke overwinning tegen een fysiek sterk sv Wippolder, In de 17e minuut opende Daniel Willekes de score na diverse pogingen: 1-0. Lang kon VVIJ niet genieten van de oorsprong want vanaf de penaltystip kwam sv Wppolder langszij; 1-1. Nadat de gasten een zeer grote kans om de leiding te nemen miste, was het een minuut later toch raak: 1-2 Een goal met een buitenspelluchtje. (37e min). Een geweldige goal van Lars Pels na een fraaie slalom van eigen helft kwam VVIJ op gelijke hoogte: 2-2 (39e minuut). Na de thee greep VVIJ via een eigen goal wederom de leiding; 3-2 (47e minuut) en vergrote deze voorsprong na 67e minuut via Casper Baegen: 4-2, sv Wippolder gaf niet op en verkleinde de achterstand na 80 minuten: 4-3. Nerveuze minuten en taferelen in de slotfase voor het VVIJ doel, maar VVIJ hield met vereende krachten stand en na 90+ 5 klonk het laatste fluitsignaal als muziek in de oren. Volgende week de laatste wedstrijd van het jaar: op bezoek bij de nr 2 RKDEO in Nootdorp.

Van links naar rechts: De heer Aantjes, mevrouw De Bruijn-van Ieperen, burgemeester Laurens de Graaf en de heer Boele.
Erespelden voor bestuursleden Jumelage Lopik Nieuws 22 uur geleden
Zwembad Lobeke in Lopik gaat weer open Nieuws 18 apr, 14:02
Lopikse burgemeester De Graaf gaat weer op pad om Koninklijke onderscheidingen uit te reiken Nieuws 18 apr, 13:01
Lopikse raad behandelt subsidie politieke partijen (nog) niet Nieuws 18 apr, 11:33
Gemeente Lopik erkent onduidelijke communicatie over gekapte bomen bij Zeldenrust Nieuws 18 apr, 11:30
Gert Kruys per direct weg bij Montfoort SV'19 Sport 18 apr, 10:29
Kabouters zijn meer dan welkom op basisschool De Trekvogel in IJsselstein Nieuws 18 apr, 09:00
Gemeente vraagt inwoners mee te denken over herinrichting Benschop Nieuws 18 apr, 01:23