Montfoort verliest van koploper Sliedrecht

Algemeen 96 keer gelezen

Sliedrecht - Montfoort: 1-0

Montfoort ging de laatste wedstrijd van 2018 op bezoek bij de trotse koploper Sliedrecht.
Montfoort won de week voorafgaand waar Sliedrecht tegen de eerste verliespartij was aangelopen.
Hierdoor was het voor Montfoort zaak om te winnen waardoor de titelrace weer volledig open zou komen te liggen.

Echter startte Montfoort te slap aan de wedstrijd waardoor het in de 3de minuut een tegengoal moest slikken.
De 1-0 stond op het bord en Sliedrecht kreeg in de eerste 10 minuten meerdere kansen om deze score te verdubbelen.
Voor Montfoort bleef dit gelukkig uit waardoor een resultaat binnen handbereik bleef.
Montfoort kwam beter en beter in de wedstrijd zonder echt kansen te creëren.
Deze middag was het dan ook duidelijk dat Montfoort het van de stilstaande situaties moest hebben.

Na de ruststand van 1-0 was het zaak in de tweede helft de linies gesloten te houden en te wachten op die ene kans.
Helaas bleef deze kans ook in de tweede helft uit waar Sliedrecht meerdere malen op de uitstekend keepende Vianen stuitte.
Vlak voor tijd kreeg Montfoort uit een vrije trap nog een mogelijkheid welke door Verbiest op doel werd geknald.
De Sliedrechtse keeper liet deze poeier op zijn vuisten uiteen spatten waardoor de 1-0 op het scorebord bleef staan.

Montfoort gaat de winterstop in op een vijfde plaats.
Het lijkt erop dat Sliedrecht en Sportlust gaan uitmaken wie de kampioen wordt.