Julia Dening, Sara Bakker en Britt Bremer
Julia Dening, Sara Bakker en Britt Bremer (Foto: Anne Bakker)

Een mooie start van het turnseizoen GV TOOS

  •   keer gelezen

8 december 2018 - Eerste voorwedstrijd D1 en divisie 4


Een aantal turnsters van GV TOOS Linschoten mochten zaterdag 8 december de eerste voorrondewedstrijd turnen in Amersfoort.

Sara (jeugd F) turnt in de eerste ronde. Het Sara lukt om een ontspannen wedstrijd te turnen. Ze haalt een mooie eerste plaats op brug en balk en eindigt daarmee op een 2e plaats in het eindklassement.

Lisa (instap D1) mocht net als Sara turnen in ronde 1. Ze turnt een hele stabiele wedstrijd zonder grote fouten. Het rechtop turnen en strak werken is goed terug te zien. Hierdoor eindigt ze heel knap op een 5e plaats.

Britt (jeugd D1) heeft geturnd in ronde 2. Britt turnde een nette en strakke wedstrijd. Met een mooie 1e plaatst op brug eindigt Britt als 4e in het eindklassement en mag de bronzen medaille meenemen naar huis.

Famke (pupil2 D1) turnt dit seizoen weer bij Toos. Famke turnt een strakke wedstrijd en ze springt een super hoge streksalto waarmee ze als eerste eindigt op sprong. In het eindklassement eindigt Famke op de 8e plaats.

Julia (pupil2 D1) turnt een foutloze wedstrijd. Een super hoge score op vloer zorgt voor een eerste plaats op dat toestel. Ook in het eindklassement eindigt Julia op de 1e plaats en mag met een gouden medaille weer naar huis.

Lisa van Wijk en Dianne van Dijk

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten