Pianist Vitaliy Sokolovskiy en vocaliste Alla Gorskaya treden op tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente IJsselstein. (Foto: PR)
Pianist Vitaliy Sokolovskiy en vocaliste Alla Gorskaya treden op tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente IJsselstein. (Foto: PR)

Nieuwjaarsreceptie mét Nieuwjaarsconcert

Algemeen 103 keer gelezen

Nieuwjaarsreceptie mét Nieuwjaarsconcert in Weense stijl

De gemeente IJsselstein luidt het jaar 2019 feestelijk in op vrijdagavond 4 januari met een nieuwjaarsreceptie én een nieuwjaarsconcert in Weense stijl. Het concert, in de theaterzaal van Fulcotheater, met lichtklassieke muziek van onder meer Strauss en Tsjajkovski wordt gegeven door twee Russische musici, Vitaliy Sokolovskiy (piano) en Alla Gorskaya (vocals) uit Rostov, een havenstad in het zuiden van Rusland. Dansers van Dansschool De Rijk omlijsten het concert.
Alle inwoners zijn van harte welkom hierbij aanwezig te zijn. Kaarten zijn gratis af te halen bij de receptie van het stadhuis.

Nieuwjaarsreceptie
Aansluitend aan het nieuwjaarsconcert is in het Grand Café van het Fulcotheater de nieuwjaarsreceptie. Onder het genot van een drankje en een hapje wisselen we de beste wensen voor het nieuwe jaar uit en is er gelegenheid voor ongedwongen gesprekken.

Vitaliy & Alla
Vitaliy Sokolovskiy is afkomstig uit een familie van musici en leerde pianospelen van zijn moeder die pianodocente was. Hij nam deel aan verschillende Russische en internationale pianoconcoursen, waaronder het concours van Pesaro in Italië, en viel daarbij ook in de prijzen. In 2009 startte hij zijn opleiding aan het Staatsconservatorium van Rostov. In dat jaar won hij ook een prestigieus pianoconcours voor duo’s in het Russische Vologda. Inmiddels heeft hij zijn opleiding afgerond.

Alla Gorskaya danste, zong en speelde viool in haar jeugd. In 2004 ontmoette ze de Russische folkartieste Elena Komarova, die haar introduceerde bij het koor van het Rostov Staatstheater voor Opera en Ballet. In 2011 startte ze haar opleiding aan het Staatsconservatorium van Rostov. Sinds 2014 is ze lid van de internationale vereniging voor professionele musici, ‘Giardino delle Arti’. Ook trad ze op in verschillende Italiaanse theaters.

De pers is van harte uitgenodigd.
Programma
20.00 uur: Ontvangst in Grand Café
20.30 uur: Nieuwjaarsconcert in Weense stijl
21.15 uur: Nieuwjaarsreceptie in Grand Café

De gemeente IJsselstein luidt het jaar 2019 feestelijk in op vrijdagavond 4 januari met een nieuwjaarsreceptie én een nieuwjaarsconcert in Weense stijl. Het concert, in de theaterzaal van Fulcotheater, met lichtklassieke muziek van onder meer Strauss en Tsjajkovski wordt gegeven door twee Russische musici, Vitaliy Sokolovskiy (piano) en Alla Gorskaya (vocals) uit Rostov, een havenstad in het zuiden van Rusland. Dansers van Dansschool De Rijk omlijsten het concert. Alle inwoners zijn van harte welkom. Kaartjes zijn gratis af te halen bij de kassa van Fulcotheater.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Trainer Mo Touh maakt overstap naar nieuwe club Sport 24 apr, 09:17
• Marian, Henk en David nemen alvast een kijkje waar het spektakel plaats zal gaan vinden.
Rotary Lopikerwaard organiseert eerste drakenbootrace in IJsselstein Nieuws 24 apr, 03:10
• Sanne, Rachma en Rachel in de buurtkamer van Montfoort in de bibliotheek.
Montfoortse Buurtkamer helpt tegen eenzaamheid Nieuws 23 apr, 16:31
Afbeelding
Koeien wat later dan anders de wei in Nieuws 23 apr, 16:12
Afbeelding
Storing bij slagbomen IJsselbrug in Montfoort verholpen UPDATE 23 apr, 12:05
Afbeelding
Raad Montfoort stemt in met veertig flexwoningen aan de Bleek Nieuws 23 apr, 10:14
Afbeelding
Auto's op de Weg der Verenigde Naties in IJsselstein kunnen uitzwenkende trailer niet ontwijken 112 22 apr, 20:37
Afbeelding
Droomdag voor 9-jarige Theodoor uit IJsselstein Nieuws 22 apr, 16:50