Foto:

Kaartjes Lenteconcert nu al in de voorverkoop

  •   keer gelezen

oudewater - Liefhebbers van mooie muziek moeten de agenda trekken. Op zondagmiddag 10 maart 2019 voert het Amsterdams Studentenkoor in het Groene Hart een sfeervol Lenteconcert uit. Gezongen wordt ‘Ein Deutsches Requiem’ van Brahms, voorafgegaan door een kort stuk van Arvo Pärt. Het Studentenkoor Amsterdam wordt begeleid door symfonieorkest J. Pzn Sweelinck. Het Lenteconcert wordt georganiseerd door de Rotaryclubs Woerden Oude Rijn en Oudewater. Locatie is de Sint Franciscuskerk in Oudewater. Nog tot 21 januari kunnen in de voorverkoop kaartjes worden besteld tegen een gereduceerde prijs: € 27,50 in plaats van € 32,50. Dat bedrag is inclusief pauzedrankje en ‘goodiebag’. De meeropbrengst van dit concert gaat naar een nog te kiezen goed (jongeren)doel.


Kaarten

Kaartjes voor het concert kunnen worden besteld bij de leden van Rotaryclubs Woerden Oude Rijn en Oudewater of per mail op voorverkooplenteconcert2019@gmail.com. Meer informatie over dit concert en algemene info over het koor is te vinden op www.studentenkooramsterdam.nl.

Op www.rotary.nl (Woerden Oude Rijn of Oudewater) kunt u zien welke goede doelen door de Rotary worden uitgekozen en gesteund.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten