Zomerfestijn+ 2019 zoekt organisaties en clubs voor nieuwe activiteiten

  •   keer gelezen

Het was voor het team vrijwilligers geen moeilijk besluit; ook in 2019 wordt er weer een Zomerfestijn+ IJsselstein georganiseerd.! Elk jaar doen er weer meer mensen mee, er wordt duidelijk in een behoefte voorzien. Maar vooral het positieve oordeel van de deelnemers en de organisaties waren redenen genoeg om ook dit jaar het festijn weer te willen organiseren.


In 2019 zijn ouderen en anderen in de zomerperiode weer van harte welkom bij het Zomerfestijn+. Wat het aanbod van activiteiten precies zal zijn staat nog niet vast maar de toppers van de afgelopen zomer zijn er beslist weer bij. Het gevarieerde aanbod omvat activiteiten op het gebied van lichaamsbeweging, mentale ontwikkeling, natuurbeleving, cultuur, eten en drinken en omgang met nieuwe apparatuur, kennis van IJsselstein en omgeving en meer.

Zomerfestijn+ vindt in 2019 plaats op alle werkdagen tussen maandag 29 juli en vrijdag 23 augustus. Het team nodigt hierbij clubs en organisaties uit die een of meerdere activiteiten zouden willen inbrengen om contact op te nemen; Zomerfestijn+, Postbus 29, 3400 AA IJsselstein of mail; ZomerfestijnPlus@gmail.com

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten