Kleintje Carnaval (Light) in Knopengein

Algemeen 82 keer gelezen

Kleintje Carnaval (Light) in St. Joseph.

Zoals al vele jaren gebruikelijk in Knopengein (Montfoort) is ook dit jaar de aftrap van het Carnaval bij Carnavalsvereniging Les Boutonniers 3 weken voor het eigenlijke Carnavalsfeest met een voorproefje op het grote feest. Op vrijdag 8 en zaterdag 9 februari organiseert Les Boutonniers respectievelijk Kleintje Carnaval Light en Kleintje Carnaval in de St.Joseph (SOOS) te Montfoort.

Op vrijdag 8 februari tijdens Kleintje Carnaval Light is de jeugd van ca. 12 t/m 16 jaar van harte welkom in de SOOS. Op deze feestelijke avond zullen DJ Dave en DJ Lou lekkere Carnavalsmuziek afwisselen met Après-ski muziek zodat de voetjes van de vloer kunnen tijdens deze alcoholvrije feestavond. Verder zal er een optreden zijn van Marco Kraats die onder andere zijn nieuwste hit “Ik Wil Jou” zal zingen. Uiteraard zal Prins Ruben i’Homme de la Lune ook aanwezig zijn en een aantal keer voorgaan in de Polonaise. Het zou leuk zijn als zoveel mogelijk kinderen alvast in het thema van dit jaar “Knopengein de Ruimte in” verkleed gaan. Kaarten voor deze avond kosten zowel in de voorverkoop op 25 januari als aan de deur € 10,00. Bij binnenkomst krijgt iedereen 2 consumptiemunten zodat er ook een frisdrankje gedronken kan worden en kunnen de jassen gratis opgehangen worden. De deur zal om 20.30uur opengaan en het zal tot 0.30uur duren.

Een dag later is het tijd voor de oudere jeugd om in de SOOS te komen feesten. Voor iedereen vanaf 16 jaar is er op zaterdag 9 februari Kleintje Carnaval. Op deze avond zal DJ Rouloz het dak eraf spelen en zullen er optredens zijn van Danny Canters en Joeri Plaizier. Deze feestartiesten zullen iedereen het echte feestgevoel geven. Kaarten zijn te verkrijgen zowel tijdens de voorverkoop op 25 januari als aan de deur voor € 15,00. Deze zaterdag zal de deur om 22.00uur open gaan en zal het feest tot ongeveer 3.00uur duren. Vanwege de alcoholwet zal een ieder van 18 jaar en ouder een polsbankje krijgen, heb je geen bandje, dan geen alcohol!!!

De voorverkoop voor beide avonden is dus op vrijdag 25 januari in de St.Joseph van 19.30-20.30uur voor Kleintje Carnaval Light en van 20.30-21.30uur voor Kleintje Carnaval. Het lijkt verstandig je kaarten al in de voorverkoop te kopen want als de kaarten uitverkocht zijn zal de deur helaas gesloten blijven voor personen zonder kaart.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Van links naar rechts: De heer Aantjes, mevrouw De Bruijn-van Ieperen, burgemeester Laurens de Graaf en de heer Boele.
Erespelden voor bestuursleden Jumelage Lopik Nieuws 22 uur geleden
Afbeelding
Zwembad Lobeke in Lopik gaat weer open Nieuws 18 apr, 14:02
Afbeelding
Lopikse burgemeester De Graaf gaat weer op pad om Koninklijke onderscheidingen uit te reiken Nieuws 18 apr, 13:01
Afbeelding
Lopikse raad behandelt subsidie politieke partijen (nog) niet Nieuws 18 apr, 11:33
Afbeelding
Gemeente Lopik erkent onduidelijke communicatie over gekapte bomen bij Zeldenrust Nieuws 18 apr, 11:30
Gert Kruys per direct weg bij Montfoort SV'19 Sport 18 apr, 10:29
Afbeelding
Kabouters zijn meer dan welkom op basisschool De Trekvogel in IJsselstein Nieuws 18 apr, 09:00
Afbeelding
Gemeente vraagt inwoners mee te denken over herinrichting Benschop Nieuws 18 apr, 01:23