Dames 1 op koers naar kampioenschap

Algemeen 92 keer gelezen

De op papier sterke tegenstander B.Z. ‘72 was op zaterdag 19 januari de tegenstander in sporthal De Koppeling te Zeist. Dames 1 stond al aan kop en kon met een overwinning de afstand op deze directe concurrent vergroten.

Een scherpe start zorgde al snel voor een ogenschijnlijk comfortabele voorsprong van bijna 10 punten echter werden die in het tweede kwart verspeeld en gingen beide ploegen nagenoeg in evenwicht de rust in; 38-39 in het voordeel van Jump.

In het derde kwart was het verschil in kwaliteit wel duidelijk. Door een strakke verdediging, een aantal snelle aanvallen en een paar rake schoten van buiten de driepuntslijn trok Jump de wedstrijd naar zich toe.

Daarna is de overwinning voor de dames uit IJsselstein niet meer in gevaar gekomen en zijn de punten uiteindelijk door een 65-75 winstpartij mee naar huis genomen.

Volgende wedstrijd in de planning is op zaterdag 27 januari, tegen de hekkensluiter van de competitie, om 17:00 in sporthal ‘t Heem.

• Sanne, Rachma en Rachel in de buurtkamer van Montfoort in de bibliotheek.
Montfoortse Buurtkamer helpt tegen eenzaamheid Nieuws 23 apr, 16:31
Koeien wat later dan anders de wei in Nieuws 23 apr, 16:12
Storing bij slagbomen IJsselbrug in Montfoort verholpen UPDATE 23 apr, 12:05
Raad Montfoort stemt in met veertig flexwoningen aan de Bleek Nieuws 23 apr, 10:14
Auto's op de Weg der Verenigde Naties in IJsselstein kunnen uitzwenkende trailer niet ontwijken 112 22 apr, 20:37
Droomdag voor 9-jarige Theodoor uit IJsselstein Nieuws 22 apr, 16:50
• Er kon ook volop geknutseld, getekend, gekleurd en geschilderd worden.
IJsselveld-Oost viert zijn buurtfeest Nieuws 22 apr, 16:25
• De ondertekening van de overeenkomst.
Onderwijsbegeleiding voor álle kinderen met Fit4talent in Bibliotheek IJsselstein Nieuws 22 apr, 16:20