Foto:

Feest met de Amazing Stroopwafels

  •   keer gelezen

Zaterdagavond trad deze band op in het Sint Joseph. Het was inderdaad een feest om dit optreden bij te mogen wonen. Een volle zaal met heel veel fans van deze band. Het was een feest van herkenning.


Zodra Wim Kerkhof begint te praten zit de sfeer er gelijk in. Zijn manier van presentatie pakt het publiek volledig in en maakt het boeiend om naar te kijken. Een echt programma hebben zij niet, het is meer in de sfeer van roept u maar. Bekende en minder bekende nummers werden geroepen; “Oude Maasweg”, “Zwart Nazareth”, “Ome Kobus” en vele anderen. Eigenlijk wordt het programma door het publiek bepaald. Elk lied heeft een eigen verhaal en boodschap. Alleskomt voorbij “De Hudsonstraat” die al 30 jaar op de kaart van Vlaardingen staat maar niet bestaat en de discriminatie in het nummer “Zigeunerschnitzel” Tijdens de pauze nemen zij uitgebreid de tijd om met hun publiek te praten. De Amazing Stroopwafels bestaat verder uit Rien de Bruin ( zang, gitaar, accordeon) en Arie van der Graaf (gitaar). Na de pauze zongen zij een aantal nummers van nieuwe CD “Hiero”. Het is ongelofelijk dat deze band met inmiddels meer dan 7000 optredens nog zo enthousiast omgaat met het publiek en er zelf ook echt van geniet.

Met deze laatste avond in seizoen 2018/2019 heeft Cultureel Montfoort wederom bewezen dat leuk uitgaan ook dichtbij kan zijn.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten