Tijdens zijn toespraak huldigde Johan Goudriaan Hans van Ingen (links) voor zijn 40-jarig dienstverband bij Goudriaan Staal. Achter hen kijken Linda en Gert Goudriaan toe. (Foto: Paul van den Dungen)
Tijdens zijn toespraak huldigde Johan Goudriaan Hans van Ingen (links) voor zijn 40-jarig dienstverband bij Goudriaan Staal. Achter hen kijken Linda en Gert Goudriaan toe. (Foto: Paul van den Dungen) Foto: Paul van den Dungen

Goudriaan Staal viert gouden jubileum in stijl

Algemeen 231 keer gelezen

Gert Goudriaan begon als lasser in een klein schuurtje achter het ouderlijk huis aan de Kerkwetering in Oudewater. Inmiddels uitgegroeid tot een allround constructiebedrijf met meer dan 30 werknemers, werd vrijdag het 50-jarig jubileum gevierd.

Oudewater - In het huidige pand aan de Wilgenweg staat zoon Johan Goudriaan inmiddels 10 jaar met succes aan het roer. In zijn toespraak roemde Johan zijn vader voor de inzet en lef waarmee hij het fundament voor dit mooie bedrijf heeft gelegd. Daarnaast dankte hij zijn vrouw Linda voor de steun die hij van haar ontvangt. Een speciaal woord had hij voor Hans van Ingen voor zijn 40-jarig dienstverband. Ook loco-burgemeester Bob Duindam noemde de 50 jaar een uitzonderlijke prestatie voor bedrijven. Een werknemer die hier al 40 jaar werkt, elf man al 12,5 jaar en nog eens zeven meer dan 20 jaar, mogen gerust tekenend voor dit bedrijf worden genoemd. Hij noemde verder het nieuwe Hoog Catharijne in Utrecht dat voor een groot deel uit staal van dit bedrijf bestaat. Tenslotte bracht Johan, samen met de vele genodigden, een toost uit. In de sfeervol verlichte bedrijfshal werd hierna bij talrijke hapjes en drankjes nog geanimeerd nagepraat.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Provincie Utrecht werkt als aandeelhouder mee aan oplossingen overvol elektriciteitsnet Nieuws 28 mrt, 13:06
Afbeelding
Werkgroep Dementievriendelijk IJsselstein zoekt trainers Nieuws 28 mrt, 07:09
Afbeelding
Jong en oud hebben veel plezier met het maken van paasstukjes Nieuws 27 mrt, 18:17
Afbeelding
Komst en vertrek spelers Montfoort SV'19 Nieuws 27 mrt, 16:41
• Carla Post wilde een speeltuin voor álle kinderen.
Tien jaar speeltuin Kloosterplantsoen Nieuws 27 mrt, 08:54
Afbeelding
RMN: gewijzigde dienstverlening rondom Pasen Nieuws 27 mrt, 08:38
Afbeelding
Keukenbrand aan Lanceerplaats in IJsselstein 112 26 mrt, 21:03
• Gijs (l) en Bram hopen veel geld op te halen voor KiKa.
Broers doen halve triathlon voor KiKa Nieuws 26 mrt, 07:10