Jaap-Jan Aarnoudse, nu nog van de  EMTÉ supermarkt, is na de verbouwing de ondernemer van een Jumbo.
Jaap-Jan Aarnoudse, nu nog van de EMTÉ supermarkt, is na de verbouwing de ondernemer van een Jumbo. Foto: Paul van den Dungen

Montfoortse EMTÉ (bijna) klaar voor Jumbo

Algemeen 512 keer gelezen

Het zal even vreemd zijn dat het groen van de EMTÉ is verruild voor het Jumbo geel, maar daar is Montfoort snel aan gewend. Komende zaterdag sluit de supermarkt om 13.00 uur haar deuren om deze op woensdag 6 maart weer feestelijk te openen in een volledige nieuwe setting.

Montfoort - Het was al langer bekend dat de EMTÉ ging verdwijnen om plaats te maken voor een nieuwe supermarktketen. Alleen was lang niet bekend of dat een Jumbo of een Co-op zou worden. Ook franchiseondernemer Jaap-Jan Aarnoudse, die twee jaar geleden de EMTÉ in Montfoort had overgenomen, bleef lang in het ongewisse. “Het was eind vorig jaar dat ik een mailtje ontving waarin stond dat ik bezoek zou krijgen van iemand die mij kwam vertellen of het een Jumbo of een Co-op supermarkt ging worden. Geloof maar dat dit voor iedereen een paar spannende dagen zijn geweest. Er was mij gezegd dat ik van de stropdas van die bezoeker af zou kunnen lezen van welke supermarkt hij was. Toen ik eenmaal de Jumbo stropdas zag, was ik daar ontzettend blij mee.”
Jaap-Jan vertelt over de enthousiaste Jumbo organisatie en de totaal andere procesvoering. “Het hoofdkantoor van Jumbo in het Brabantse Veghel is een goed geoliede machine die de ruim 600 supermarkten, de 6 Foodmarkten plus de succesvolle online bestel- en bezorgservice met raad en daad bijstaat.” Als op woensdag 6 maart de nieuwe Jumbo haar deuren opent, belooft de supermarkt de klanten 1000 vierkante meter winkelplezier. Jaap-Jan Aarnoudse: “Al het personeel dat voorheen ook bij de EMTÉ werkte is gebleven en inmiddels aangevuld met nieuwe krachten tot een ploeg van 65 personen. We zijn vanaf dat moment dagelijks van 08.00 tot 21.00 uur geopend, behalve op zondag. Dat laatste is een weloverwogen keuze.’’

Tijdens de verbouwing gaan de winkel over op nieuwe, energiezuinige LED-verlichting. ‘’Maar binnen een verantwoord ondernemerschap volgen er nog meer energiezuinige maatregelen.”
De klant ziet straks een volledig vernieuwde winkel met een groot en gevarieerd assortiment. Zo is er een versplein met een ruim aanbod aan dagverse producten zoals groenten, fruit, brood en (buitenlandse) kazen, maar ook verse pizza’s om thuis af te bakken. Populaire producten uit het EMTÉ assortiment blijven verkrijgbaar, waaronder de slagers-gehaktbal en de chocoladebol. Zowel personeel als klanten reageren erg positief op de aanstaande ontwikkelingen.

Nieuw is bovendien de PUP, het Jumbo Pick Up Point. Klanten die via de website van jumbo.nl en de Jumbo apps voor smartphone en tablet hun boodschappen bestellen, halen deze de volgende middag vanaf 16.00 uur op bij de speciale balie. Het betalen van de bestellingen kan alleen met pin. Boodschappen die vrijdag voor 12.00 uur zijn besteld kunnen zaterdag al vanaf 10.00 uur worden afgehaald.

De eerste 150 klanten krijgen een mooie bos bloemen. Alle klanten die voor minimaal 25 euro besteden krijgen een appeltaart.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Auto in brand op De Clinckhoeff in IJsselstein 112 24 apr, 14:21
Afbeelding
Trainer Mo Touh maakt overstap naar nieuwe club Sport 24 apr, 09:17
• Marian, Henk en David nemen alvast een kijkje waar het spektakel plaats zal gaan vinden.
Rotary Lopikerwaard organiseert eerste drakenbootrace in IJsselstein Nieuws 24 apr, 03:10
• Sanne, Rachma en Rachel in de buurtkamer van Montfoort in de bibliotheek.
Montfoortse Buurtkamer helpt tegen eenzaamheid Nieuws 23 apr, 16:31
Afbeelding
Koeien wat later dan anders de wei in Nieuws 23 apr, 16:12
Afbeelding
Storing bij slagbomen IJsselbrug in Montfoort verholpen UPDATE 23 apr, 12:05
Afbeelding
Raad Montfoort stemt in met veertig flexwoningen aan de Bleek Nieuws 23 apr, 10:14
Afbeelding
Auto's op de Weg der Verenigde Naties in IJsselstein kunnen uitzwenkende trailer niet ontwijken 112 22 apr, 20:37