Duurzaam Montfoort op Lentemarkt

  •   keer gelezen

Ook dit jaar staat platform Duurzaam Montfoort met een kraam op de Lentemarkt die zaterdag 13 april 2019 het centrum van Montfoort kleurt.


Bij de vrijwilligers van dit platform kunt u terecht met vragen zoals: Wat zou ik zelf kunnen doen aan het verduurzamen of vergroenen van mijn huis of tuin? 

Ook komt u er alles te weten over warmtescans van uw huis. Als u zich hiervoor opgeeft, komen energie-ambassadeurs langs met een speciale warmtecamera. Zo ziet u of en waar precies isoleren zinvol is.

Ook is er meer info te verkrijgen over: opruimen van zwerfvuil en de gezamenlijke acties waarvoor u zich kunt inschrijven, activiteiten, thema’s en werkgroepen van het platform,
en elektrische auto’s. Een keertje gratis elektrisch meerijden? Meldt u zich vooraf aan via email naar info@duurzaammontfoort.nl.

Wederom gaan we op zoek naar de duurzaamste kraam of winkel in samenwerking met de gemeente Montfoort. De winnaar ontvangt de kunstzinnige Duurzaamheidsprijs 2019.

Bij- en vlindervriendelijk maken van uw tuin? Bezoek de kraam ernaast waar Linschoten Natuurlijk tegen een zacht prijsje biologische plantjes aanbiedt. Natuurlijk zijn ook
Linschotense imkers vertegenwoordigd.

Meer info? Kijk op www.duurzaammontfoort.nl.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten